Hea nõu

Milliseid vitamiine on vaja unistuste kehakaalu saavutamiseks? (6)

LISA KOMMENTAAR

kly31. oktoober 2016, 19:35
Minu arvates on iga inimene ikka erinev, ei saa nüüd nii üheselt öelda, et vot kui need vitamiinid on olemas, siis tuleb nn "unistuste kehakaal". Igal inimesel on just see tema kaal, oluline on süüa nii, et kõik organismi vajadused oleks kaetud, et midagi ei oleks puudu ega üle. Ma olen juba mitu kuud vitamiine võtnud, mis on just minule loodud küsimustiku alusel ja muutus on märgatav. Kel huvi, siis https://www.meravita.ee/alustamine/ Igatahes soovitan igal inimesel kriitiliselt suhtuda "unistuste kehakaalu" kontsepti. Me oleme täiuslikud just nii nagu oleme, ja ei ole seda ühte ja õiget kõigile.
Mõmm30. oktoober 2016, 12:43
Kas raud on ka vitamiin?
lambavaatleja30. oktoober 2016, 03:38
Aga kehakaal, kui asi iseeneses, ei oma ju mingit tähtsust. Tähtis on organismi laitmatu toimimine, füüsiline vorm ja korras immuunsüsteem. Nii nagu mis tahes mehhaaniline kooslus. Oma auto või nutiseadme kaalu ei tule ju kellelgi pähe kontrollida. Oluline on, et ta laitmatult töötab.
Lammas30. oktoober 2016, 08:53
C-vitamiin - päevas peaks seda tarbima vähemalt 75 grammi???29. oktoober 2016, 22:44
Kus te elate, ammu on teada, et seda vitamiini peab tunduvalt rohkem olema.
Inimene, mõned ahviliigid, merisead ja mõned teised liigid ei tooda C-vitamiini. Kõik teised liigid on võimelised tootma ise C-vitamiini.
Kits sama kaaluga a kui inimene toodab umbes 13000 mg C-vitamiini päevas. Kui ta on stressis, võib toota kuni 100.000 grammi päevas - Samuti toodavad teised imetajad, välja arvatud inimesed ja üksikud ahviliigid C-vitamiini suures koguses – kehakaalu suhtes umbes 200 korda rohkem kui doos mis Raviamet peab vajalikuks.
Kas on põhjus arvata, et inimesel on vaja vähem? Inimese geenid, füsioloogia ja biokeemia on peaaegu täiesti seesamane kui teistel imetajatel. Pole ka olemas mitte ühte avastust mis näitab, et meil C-vitamiiniga seotud ainevahetusprotsessides on olemas vahe võrreldes imetajatega kes toodavad suuri C-vitamiini koguseid.
Uurijad on leidnud, et põhjus mispärast me ei tooda C-vitamiini, on ühe ainsa geeni defekt mis tekkis mutatsioonina kaua aega tagasi.
Need asjaolud annavad põhjust arvata, et meil võib tegelikult olla vaja palju suuremaid C-vitamiini koguseid hea tervise jaoks kui Ravimiamet arvab.
Lähemaid selgitusi saab siit lugeda: https://doctorjaan5.wordpress.com/2013/03/22/kui-palju-c-vitamiini-voib-votta-v-2/
kle tarkpea,30. oktoober 2016, 11:33
artikkel ja sa ise ei tee vahet grammil ja milligrammil- see on 1000 x vahe! kui sa võtad päevas 75g c-vitamiini on selle tagajärjeks invaliidistumine või surm.