Keha

INFOGRAAFIK: Kas sina tead, kui palju kurja teeb insult? (10)

LISA KOMMENTAAR

xxx30. oktoober 2016, 08:41
Aga kiirabi ei viinud insuldihaiget vanainimest haiglasse. Arsti sõnad olid - on insult, meie rohkem aidata ei saa. Peale korduvat kutset tuli teine brigaad, möödunud oli mitu tundi. See brigaad viis haiglasse. See juhtus suvel. Vanainimene on nüüd liikumatu, teda keeratakse, söödetakse. Räägib mõned segased laused. Mul pole sõnu.
Suureks abiks, tasub lugeda! 29. oktoober 2016, 21:24
Kindlasti lugege see läbi.
Antud meetod on Hiina meditsiiniprofessori nõuanne.
Hoidke kodus alati kasvõi ühte steriilses pakendis süstlanõela. Järgnev õpetus on hämmastav ja tavatu viis pääseda insuldi kohutavatest tagajärgedest . Lugege see artikkel lõpuni läbi, sest kunagi ei tea millal see tehnika võib päästa teie lähedase elu. Selle lihtsa meetodiga võib saada ükskõik kelle elupäästja.
(Autori selgitus oma kogemusest). Minu isa oli halvatud ning suri hiljem insuldi tagajärjel . Kahjuks ei teadnud ma varem sellisest Hiina meditsiini esmaabimeetodist . Insuldi tekkimise tagajärjel hakkavad aju kapillaarid tasapisi lõhkema . Kui märkate insuldi tekke sümptomeid, säilitage rahu. Sõltumata sellest kus asub kannatanu, ärge liigutage teda, sest selle tulemusena kapillaarid lõhkevad! Aidake kannatanu tasapisi istuma, et vältida tema järjekordset kukkumist ning seejärel võite alustada alltoodud esmaabivõttega.
Kui teie kodus on steriilses pakendis süstlanõel, oleks see kõige parem. Kui seda ei ole, sobib ka äärmisel juhul ka õmblusnõel või haaknõel.
1). Desinfitseerige nõel tulel ja torgake kõigile kümnele sõrmeotsale.
2). Ei ole vaja teada konkreetset akupunktuuri punkte. Torgake küünest millimeetri kaugusele väike piste.
3). Torgake nii, et väljuks veri.
4). Kui veri ei välju siis pigistage sõrmeotsa, et see kindlasti väljuks.
5). Kui kõik 10 sõrme veritsevad , oodake mõni minut kuni kannatanu toibub.
6). Kui kannatanu suu vajub viltu, sakutage ja hõõruge kõrvalestasid kuni need muutuvad punaseks.
7). Seejärel torgake kummasegi kõrvalesta kaks torget, et kõigist torkekohtadest väljuks verd kaks tilka. Kui veri ei välju, pressige. Paari minuti jooksul peaks kannatanu juba toibuma.
Oodake kuni kannatanu toibub, et mingeid ebanormaalseid sümptomeid poleks ning seejärel viige/transportige kannatanu haiglasse või juba tulekul on teie poolt kutsutud kiirabi. Kui viia kannatanu ilma sinupoolse eelkirjeldatud esmaabita haiglasse, hakkavad vastasel juhul kapillaarid kannatanu ajus lõhkema.
9) Kui kannatanu saab käimisega hakkama on ta sinu poolt päästetud.
(Autori selgitus oma kogemusest) Ma sain teada verelaskmise elupäästmise meetodist klassikalise Hiina meditsiinidoktorilt Xa Bu Tina´lt kes elab San Jukes. Peale selle mul oli ka praktiline kogemus käesoleva meetodi rakendamisel oma töö juures. Seetõttu ma võin öelda, et see meetod töötab 100%. 1979a olin ma õpetajaks Fung Gaap keskkoolis Tai Tsung´is. Ühel päeval üks õpetajatest tuli joostes minu klassi ning ütles erutatult, et meie koolijuhil on insult. Ma jooksin rutuga 3 korrusele. Kui ma nägin oma Tsen Fu Tjan´i oli ta juba kahvatu, tema jutt oli segane, tema suu oli viltu – kõik nähud vastasid alanud insuldile. Ma palusin kohe ühel üliõpilasel-praktikandil minna rutuga apteeki , osta süstal, millega ma tegin härra Tsen´ile igasse sõrme torke. Pärast paari minutit kui kõigil kannatanu sõrmedel oli pisike veretilk taastus ning silmavaade muutus adekvaatesks, konkreetseks. Kuid tema suu oli ikka veel viltu. Nii et ma sakutasin tema kõrvalestasid, et need täituksid verega . Kui mõlemasse kõrvalestast oli väljunud nõelatorgete tõttu tilgake verd sündis ime. 3-5 minuti pärast tema suu seisund normaliseerus ning kõne muutus selgeks. Me lasime tal natuke puhata, pakkusime tassikese kuuma teed, pärast seda aitasime ta trepist ning viisime haiglasse. Ta lebas seal ühe öö ning vabastati juba järgmisel päeval tulles juba kooli. Kõik töötas tal normaalselt, ei mingeid tagajärgi, mis tekib tavapäraselt kannatanul haiglasse viimise ajal kapillaaride lõhkemisel, mille tulemusena ohvrid mitte kunagi ei taastu. Seetõttu on insult teisel kohal ka surma põhjustajaks. Kes jäävadki ellu, võivad jääda aga halvatuks kogu eluks.
Kui me kõik jätame meelde selle lihtsa meetodi, päästame kannatanu ning toome ta tagasi 100% normaalsesse ellu.
Kas,30. oktoober 2016, 08:03
meie arstid ka nii toimivad?
maalt ja hobusega30. oktoober 2016, 08:05
kui nüüd keegi oskaks öelda, kas selles õpetuses tõepoolest ka mingi iva on?
30. oktoober 2016, 09:03
see on samasugune hiina soolapuhumine nagu nende väide,et ninasarviku sarv ja karusapp aitavad meestel potentsihäirete puhul.
EI TEA:29. oktoober 2016, 19:49
tohmu29. oktoober 2016, 19:22
Selle asemel, et mingeid mõttetuid numbreid siia toppida, oleks võinud kirjutada insuldi ennetamisest põhjaliku artikli.
Penskar Sass29. oktoober 2016, 18:32
Ei soovi kellelegi insulti. Minust tegi insult 57 aastaselt päevapealt sandi. Õppisin uuesti kima ja palju muud, aga kui paljust olen ilma jäänud ja paljut ei suuda iseseisvalt enam teha. Meie valitsus aitab sandipensioniga kaasa, et inimene poleks enam elus, aga ka mitte päris surnud. Igatahes jääb väheks peale arvete maksmist, ravimite ostmist. sõna otseses mõttes nälg ja elu nagu vangis, ei saa kuskile minna. Oleks nagu elus... Hoidke oma tervist, kallid kaasmaalased, hoolitsege endi eest, niipalju kui saate !
Sassile29. oktoober 2016, 19:25
Tunnen kaasa Sulle aga vangis toidetakse väga hästi.