Keha

Seksuoloog: 10 000 sammu päevas säilitab mehe seksuaalse võimekuse (13)

LISA KOMMENTAAR

Mis muretsed sa ... eest, küll jumal kaitseb seda meest.3. november 2016, 15:13
Jalutan siis külavahel edasi-tagasi ja loen sammusid. Külarahvas vaatab, et see vanamees on imelikuks hakanud, mida ta niimoodi koperdab?! Sellepärast ma tühja ei jalutagi, pealegi on 10000 minule liig mis liig. 3000 ja kõik, rohkem jalad ei kannata. Seksivärki saab tänapäeval teha ka ilma pikkade rännakuteta, apteek aitab.
Isane3. november 2016, 11:57
Olen võimeline ühtima kuni surmani. Sest muul ajal jahin toitu, põgenen vaenlaste eest (laenuusaldajad) või liigun joogikohale (Nõmme õllekas).
Ilus jutt,2. november 2016, 11:29
aga mis tähtsust on meeste 10 tuhandest sammust ja sexuaalvõimekusest, kui naised on oma sünnitused juba sünnitanud ja sexist enam ei hooli? Ja vähestest naistest on ühed nümfomaanid, kel iga päev erinev mees ja teised lihtsalt ei julge, kuigi tahaks. Mida siis võimekad mehed peaksid peale hakkama, eneserahuldamine ka lõputult ei aita.
no aga2. november 2016, 13:06
ise te olete tahtnud, et teie naine pühak oleks, kes seksist ei hooli. Olete võtnud selle pühaku, kes vaid laste soetamiseks asja ette võtab. Mehed sisendavad, et naise seksuaalsus on kurjast ja naine ise L, kui juhtuvad kehalised vajadused olema ja riivatu julgeb veel ka rahuldust soovida. Millist tulemust te mehed nagu oodanud olete??? Et aina sõimate L-ks ja lõdvakummiliseks ja naine nagu ei muutugi apaatseks seksi suhtes, kui seda aina tungivalt nõutakse?
Palju õnne said korraliku püha ja aseksuaalse naise! Tänapäeval pidi just selline raske haruldus olema. Mida kurtmist nüüd, nautige aseksuaalseks sisendatud pühaku seltsi!
aseseksuaalne on2. november 2016, 15:43
naine usaldamatusest või oma otsusest loobuda seksist majandusliku kasu pärast.
15,432. november 2016, 18:23
Majandusliku kasu pärast seksist loobuv naine ongi juba aseksuaalne.
Sa ise oled siis naisest meheks ümber lõigatud või, et nii täpselt naiste aseksuaalsuse põhjusi tead? Õige valik, meestele ju seks lubatud. Kuna naistele meestega seks keelatud ja häbiasi on, siis mees mehega võib ju iga kell:)
leida võimekas naine2. november 2016, 14:28
kes ei soovi erinevaid mehi ja vaid ühte meest kes on ka truu
sul mees on vale naine2. november 2016, 14:58
vale naine?2. november 2016, 18:00
Ma vastasin artikli kirjutanud sexuoloogile. Mis see minu naine siia puutub, kui niisugune olekski, ega üks naine vibraator ole, et võib igavesti kasutada, nagu naised kasutavad :).
aa, selge pilt2. november 2016, 19:24
Sa siis loodad hoopis, et teiste meeste naised ja lasteemad sinuga seksima peaks? No kuna juba naist endal pole? Nüüd istud ja ootad, et mõni nümf su üheks korraks jalust maha jookseks, siis pikema aja möödudes mõni teine?
Ohh taevas! Tead, mõnes mõttes on sul tuline õigus, sinu jaoks on seksuaalsus tõesti absoluutselt ebatarvilik. Seega tõesti ei hullu, et sul nii läks.
mees ära vingu3. november 2016, 08:30
arene hoopis mitte ära kiimle.
ja jah,3. november 2016, 11:57
üksikuid naisi ju pole, kõik on kellegi omand?
3. november 2016, 16:27
Sa siis ootad üksikemadelt seksuaalrünnakuid? No see on tõesti tiba raskendatud, kuna laste kõrvalt pole võimalik juhusuhteid pidada ega otsida. Siin pole seksuaalsusega või selle puudumisega pistmist. Sa lihtsalt ei saa lapsi hooleta jätta ja kõik. Seksiks üksikemale oleks püsisuhe ilmselt mõeldav, aga sellisel juhul poleks ta ju enam üksik.
Arvatavasti see artikkel ennekõike päris meestele suunatud on. Meestele, kel on suur töökoormus, aga samas seksuaalsus vajalik igapäevaselt naise olemas olu tõttu. Aga sellistel, kel vaja vahete vahel (sõna otseses mõttes) ühekordseid üheöösuhteid, oleks terve seksuaalsus muidugi tülinaks. Kuid egas need 10 000 sammu vast kahju ikka ei tee üldisele tervisele ja ma väga ei usu, et ta vähem võimetust mehest mingi maniakk tekib.