Keha

Vaata lisatud galeriid ja saa teada põnevaid Tervishoiumuuseumis esitletud fakte surmast ja sellega seonduvast!

Hingedepäev: Surma meelespidamine annab hingerahu (10)

LISA KOMMENTAAR

Live fast die young!!!3. november 2016, 19:38
Surm ei ole midagi muud kui edasi liikumine hingede maailma.
JUHAN2. november 2016, 19:12
Valgustunnelist ning õnnetundest ei tea ma midagi. Veerandsajandi eest oli mul pikk ja raske operatsioon. Tunde. Ja vist käisin ma vahepeal korraks koguni ära. Ainult et mitte valgustunnelis. Vaid vastupidi, seal kusagil allpool. Suhteliselt muidugi, sest tegelikult polnud seal ei sarvilist, väävlikatlaid ega muud sarnast atribuutikat. Ja kui loogiliselt mõelda, kuidas saakski füüsliselt piinata hinge, millel pole keha, s.o. valu tajuvaid närvilõpmeid? Piinata saab ainult vaimselt. Niinimetatud "puhastustuli" on tegelikult vaid hingepiin, kahetsus ja vaimne kannatus, mis hinge puhastab. Üksikasju ma ei räägi parem. Kes sinna satub, see näeb ise ära. Mina kippusin sealt kõigest väest tagasi. Sain lõpuks tuge, leidsin sideme ja pääsesingi. Tagasituleku mälestused on kahjuks juba lünklikud. Ning ärkasin opijärgses intensiivravi palatis.
Mulle on hiljem kolmel korral üldnarkoosi all operatsioone tehtud, kuid midagi sellist ei ole ma rohkem enam kunagi tajunud.
Ära muretse2. november 2016, 21:14
Sulle antakse seal uus keha, mis pealegi ei hävine või siis korraks ja taastub kohe.
!!!2. november 2016, 19:01
Oleneb, kui vanalt ning kuidas surra. Kui näiteks mingi Džihaadi Johni õpilastest mul pussnoaga vähehaaval pead otsast maha lõikaks, siis vaevalt et ma mingit õnnetunnet tajuksin.
Kuupealt2. november 2016, 18:10
Kas hingedepäev on konkreetne kuupäev või ...?
lastekodulaps2. november 2016, 16:53
pede20032. november 2016, 16:59
Surma meelespidamine ei too hingerahu vaid vastupidi. Lein koormab vaimu ja kui teie oleksite surnud kas te tahaksite, et teie lähedased tunneksid võimalikult pikalt leina ja kurbust ? Näiteks ma olen juba varakult ära öelnud, et kui midagi juhtub, siis tuhastage ja hauda ma ei soovi. See ei anna mulle enam midagi kui keegi peab aastas mitu x mu hauda rookima tulema.
astra2. november 2016, 17:25
aga oma lastele räägin ka, et visake tuhk merre ja kui kurbus, igatsus tuleb peale, minge mere äärde... ei tohi elusolijaid kurnata haual käimisega. veel parem, kui annetate sur nu haiglale- võibolla saab keegi veel jup pe.
astra2. november 2016, 17:56
mu komile tuli hoiatus, et ei sobi ja siis kirjutasingi 2 sõna kahes osas. vabandan.