Eve, kes kandis poolteist aastat tagasi suurust XXL, võib pärast maovähenduslõikust häbenemata selga tõmmata kõige tillukesemad rõivad, mida poes saada. Sellegi­poolest ei ole naine õnnelik, vastupidi – ta kahetseb kibedalt, et operatsioonile läks.Foto: Alar Truu
Keha
10. november 2016, 04:00

50 KILO KERGEM, KUID ÕNNETU: tahaksin endist magu tagasi! (121)

Enamik kaalulangetajaid on maovähenduslõikuse järel endaga rohkem rahul, kuid operatsioon võib muuta elu ka tõeliseks põrgupiinaks. 

Enamik kaalulangetajaid on maovähenduslõikuse järel endaga rohkem rahul, kuid operatsioon võib muuta elu ka tõeliseks põrgupiinaks. 

Eve, kes kandis poolteist aastat tagasi suurust XXL, võib pärast maovähenduslõikust häbenemata selga tõmmata kõige tillukesemad rõivad, mida poes saada. Sellegipoolest ei ole naine õnnelik, vastupidi – ta kahetseb kibedalt, et operatsioonile läks. 

Kohtun Evega Väike-Maarjas, Georgi söögitoas. 37aastane naine näeb suure pubilaua taga istudes välja nagu väike poiss. Kui ta alkoholi tahaks osta, küsiks ma dokumenti. Raske uskuda, et veel kaks aastat tagasi oli see kõhetu naine kaks korda nii suur kui praegu. "Nii-öelda parimatel aegadel kaalusin 115 kilo," märgib ta muigamisi. Praegu väidab Eve end olevat 63kilone, kuid välimuse järgi pakuks, et tema tegelik kaal on veel viie kilogrammi võrra väiksem. 

Edasi lugemiseks:

Osta üks artikkel

Ühe artikli lugemisõigus
3.99