Oksjonilt saab osta näiteks Helen Valk-Varanini ehteid.Foto: Lastefond
Terviseuudised
11. november 2016, 09:51

Heategevuslik oksjon kogub raha haigete laste teraapiafondi

Täna algas oksjoniportaalis osta.ee SA TÜK Lastefondi heategevuslik oksjon, kuhu on oma loomingut annetanud Eesti kunstnikud ja disainerid. Oksjoni tulu suunab fond haigetele lastele erinevate teraapiate võimaldamisse.

Nädal aega vältavalt oksjonilt saab endale soetada näiteks kunstnik Anneli Kaasiku maali, ehtedisainerite Helen Valk-Varanini, Sofia Halliku (SOMA), Kriss Eglite (New Vintage by Kriss) ja Lisa Kröberi disaini, Woochi puidust käekella, Rugi mansetinööbid ning Wooden Lifestyle`i puidust kikilipse. Lisaks on oksjonil amigurum-mänguasjade disaineri Lilleliisi poolt loodud Lastefondi heegelmõmmik.

Oksjoni leiab hõlpsasti siit

Lastefondi strateegiajuht Küllike Saar kutsub kõiki häid inimesi üles oksjonil osalema ja selliselt haigeid lapsi toetama. “See on suurepärane võimalus ühendada meeldiv kasulikuga ehk siis saada kaunite esemete omanikuks ning teha sellega suur heategu haigetele lastele ja nende peredele, kelle elukvaliteeti teraapiad väga palju parandavad,” toonitab ta. “Ning kuna kohe-kohe on käes jõulud, siis miks mitte hankida heategevuslikult oksjonilt mõni jõulukink!”

Heategevuslik oksjon on üks Lastefondi 16. sünnipäeva tähistamise aktsioonidest. Kõik fondi sünnipäevaaktsioonide raames kogutud annetused suunatakse raskelt haigetele lastele erinevate teraapiate (hipo-, muusika-, tegevus- ja füsioteraapia) võimaldamiseks. Hetkel toetab Lastefond selles kaheksat last kokku rohkem kui 22 000 euroga aastas.