Keha

MIDA TEHA? Viis põhjust, miks mehed surevad liiga vara (32)

LISA KOMMENTAAR

JoppEduardo17. november 2016, 20:17
Ja veel üks põhjus, miks meil on nii palju lesknaisi. Nimelt ajavad pea kõik naised oma sigajoomasena koju tulnud mehe magama tesie tuppa. Ja seal ta siis viskabki end diivainle selili ninhommikuks on oksehunnikusse lämbunud. Üks lesk jälle rohkem.
Õigem oleks ona sigatäis abikaasa võtta enda kaissu, keerata paemale küljele, pea veidi üle voodi ääre ja võtta ta kaissu. Isegi kui joomane abikaasa juhtub öösel oksendama (muide - alkoholijoobes oksendamine näitab, et inimene ei ole veel joodik, organism tõrjub alkoholi välja), siismei satu okase kurku vaid kukub põrandale. ja austet naine - sul on olemas elus abikaasa, mis sellest, et hommikul nii kudenud ja lollakas. Kas niisugusest õiget meest saab, ei tea, võibolla oleks kušetile ajamine õigem, aga eks see ole iga naise isiklik valik.
Nunnutaja18. november 2016, 02:37
Mõneti on elline oksesurm mehe valik, mis see naine siia puutub?
Meil on peres kaks meest,kes ei taha arsti juures käia!Üks on vend ja teine on isa!17. november 2016, 19:12
Oleme peres tähele pannud,et magusa söömisega minnakse liiale.Üks on muidugi see,et suitsetamisega on mindud liiga kaugele.Hammaste probleem on üsna suur.Hiljuti selgus tõde,et meie suguvõsas on hammaste viletsus liinide järgi meie pereni välja läinud.Ei tehta piisavalt trenni ja kehakaaluga on väga pahad lood.Ja isegi tervis pole enam see,mis ta olla võiks.Arsti juures tuleks ikkagi ilmtingimata ära käia,kasvõi uuringutel.Kunagi ju sa ei tea,millal tervis üles ütleb.No ja see mure on ka,nagu alkohoolsete jookide üle tarbimine.Meestel on see asi lohakile jäänud ja nad arvavad alati nii: Mul pole viga midagi,kõik on korras,ei tohiks ju midagi olla.Aga alati ei tohi oma tervist ja oma asju ära sõnada.Pärast ongi jama tekkimas.Ja siis ei jõuagi kellegi poole pöörduda.Ennem läbi mõelda ja siis kohe pihta hakata,enne kui on hilja.
kaits17. november 2016, 10:20
Huvitav,milleks selline "võltsvagadus "? Küll kiunutakse et rahvastik väheneb ja vananeb ning pensioni maksmiseks ei ole vahendeid ja tõstame jätkuvalt pensioni iga ,aga samas nutame et mehed lahkuvad liiga vara.
Juhan.17. november 2016, 08:51
Õnneks ei jää keegi taevatoeks olgu ta mees või naine, rikas või vaene, igale on antud oma aeg.
Mina 17. november 2016, 08:45
elan ja nainegi 23 aastat noorem ja suitsu teinud 50 aastat. Kõik sõbrad, sugulased kes suitsetamise maha jätsid läksid 2- 5 aastat hiljem liivahannuse juurde. Tõsi, napsi ma ei võta, selle asemel armastan naisi.
aga minu17. november 2016, 12:18
kõik sugulased, töökaaslased, kes olid kirglikud suitsumehed, surid enneaegselt, ei jõudnud pensioniikkagi, kopsuvähki.
mari17. november 2016, 06:35
Kummaline jah, miks mehed eestis sellised on... Pakun välja, et madal haridustase. Haritud inimene teeb õigeid otsuseid, ei lähe liigsele riskile ja suudab ennast probleemidest läbi närida. Selliseid mehi tahavad ka naised ja mehed ei jää üksinda. Aga igatsugu joodikud ja heidikud, neid ei taha keegi ja ise on nad selles süüdi.
Ha ha ha16. november 2016, 23:04
kui mehel pole kuhugi minna, siis selleparast, et elamu oli ja on naise oma. Minna on sellel ihaldatud mehel järgmise naise eramusse, kuniks sealt ka minema kupatatakse see tark ja töökas mees. Mehel, kel on omal maja, ei Astu tänavale , kui naine kriiskab vaid tõstab naise enda.
juhan16. november 2016, 22:47
Bulls..itt! Mehed surevad sest neil on lollid naised!
samas17. november 2016, 11:46
Need, kel naist pole, surevad veelgi varem:)
oh, 17. november 2016, 16:10
mehed surevad, sest on liiga lollid, et õiget naist valida
oinas16. november 2016, 21:04
Aga miks peaks üldse tahtma kaua elada?
17. november 2016, 20:00
Spetsialist16. november 2016, 20:54
Viiendat punkti ravib punkt number kaks aga see on väidetavalt kahjulik, surnud ring.
Põhjus nr.116. november 2016, 18:48
Mees peab 2 eest "töö" ära tegema.
jätke meelde !16. november 2016, 19:56
köige tähtsam on veri ja hapnik !
Tegelikkus16. november 2016, 18:37
Tean mitut meest, kes on valinud kerjuseelu.
Põhjuseks on see, et nende naised on nende elu nii hulluks teinud. Minna pole neil kusagile, sest nii ehk teisiti annaks kohus kõik naisele ja mõni ei soovigi sellise fuuriaga asju ajada.
Tihti on sündinud sellised otsused päevapealt, sest miski murdub inimeses.
Naine soovib domineerida, naine võtab meest kui alaarenenud last.
Kamandab, kriiskab ja alandab, tihti meeldib alandada meest eriti siis, kui on olemas ka publik.
Selleks, et sellist naist mitte maha lüüa ka lahkutakse.
Eluiga on see nõid niigi lühendanud ja eks edasine teeb seda samuti.
jaa muidugi16. november 2016, 23:30
neil pole ju naist olnudki. Sa mõtled ilmselt neid naisi, kes hetkel üksikud ja pole nõus mõnd väetikest oma tiiva alla võtta? Ole sina parem, võta nad siis oma tiiva alla! Sina pole ni paha ja ahne nagu naised, mõistad nende meeste muret, eks aita siis:)
Niisama teistelt hea nõuda, aga ise pole sanõus isegi oma laste heaks miskit tegema, rääkimata mõne prükkari heaks tegemisest.
Paku neile meestele elukoht ja töökoht ja vaata, mis saab. Ta muudab elukoha peldikuks, siis paneb põlema, aga tööle ta ei jõuagi. Kui ta vähegi viitsiks, võiks ju elukoha maha müüa ja siis paar päevagi norm sööki süüa kas või puu all. aga ta ei suuda isegi müüa, sest isegi selleks on vaja midagi liigutada või mõelda või korraldada, aga ta ei viitsi, kergem on ära mädandada, põlema panna või, mis iganes. See elukoht ei püsiks kahte päeva norm elukohana.
Jajaa...17. november 2016, 09:31
jaa muidugi17. november 2016, 11:42
kui pole nõus end vääritute pärast ohverdama, siis kohe feminist. Issake, kui piinlik mul nüüd olema peaks:))))
A, kes sina mees oled, kui koduta kollidele õlga alla ei pane, ei toida ega jooda enda kõhu ja heaolu arvelt? Ahh? Milline sõna sellistele egoistlikele meestele on?
to Tegelikkus17. november 2016, 16:13
ehk uuriks enne paksukspanemist järgi, millise naisega on tegemist - ei tasu igat esimest ettejuhtuvat naisinimest maha murda?
Aimar16. november 2016, 18:37
Naised on selles süüdi kogu maailmas, kui mees saab regulaarset seksi siis ei märka mees muud kui ainult oma naist.
16. november 2016, 19:29
Mees näeb ainult siis naist, kui seksi tahab. Nii kui saab, siis enam ei näe ega kuule kuni järgmise korrani. Sinu teooria ei vasta mitte millelegi. Kui ehk selles plaanis, et viletsate omadustega vallalised mehed ei saa üldse, aga koolevad nad ikka selle kätte, et pole naist kes toidaks ja hoolitseks ja organiseeriks elu sotsiaalset poolt ja pabereid korras hoiaks ja tööaegu meele tuletaks ning purjutamist piiraks ja joobnuna rooli ei lubaks...aga kõigel sellel pole seksi või selle puudumisega mitte mingisugust pistmist.
pede200316. november 2016, 17:38
no minuarvates vahet ei ole kas inimene sureb 75 v6i 80 aastasena.
võidelge16. november 2016, 17:25
stressiga? Aga kuidas, naised sexi ei anna, üle jääbki stressi maandamine alkoga ja oodata surma.
samas16. november 2016, 19:21
need mehed, kes seksi ei saa, ongi ju viletsamad-nõrgemad-rumalamad ja jõuetumad.
Jõuetu inime ei jõua oma eksistentsi eest võidelda, loomulikult ei suuda ta stressi seljatada, kui ühelgi alal pole rahuldavalt hea. Siis polegi muud, kui looduslik valik. Kõik õige ju. Milleks "santi" sundida, kui sant ei taha kõndida.
juhan16. november 2016, 22:56
Ma siin motlesin haugatada aga siis sain aru aru et sul on oigus. See kes seda kirjutas kui sa oled mees siis sa oled homo voi kui sa oled naine siis sa oled onnetu,..
ja jah:)16. november 2016, 23:43
Eks loomulikult. Täiesti iseenesest mõistetav ju, et kuii sexi puudust pole ja alko saatel surma ei oota, siis mõistagi homo või siis õnnetu naine:))) No ikka väga kohe:))) Eheheheee, väga hea loogika.
Sa oled nii armas, kulla Juhan:)
Tegid rõõmu. Aitüma!
ja jah17. november 2016, 12:27
oma kommentaariga näitad vaid oma taset. Ma nooruses õppisin palju, tegin sporti, palk oli alati keskmisest suurem, ei ole kunagi suitsetanud, alko peale eriti raha kulutanud, ise maja ehitanud. Aga sexi pole juba 8 aastat saanud, sest minuealised naised enam ei taha, kui üldse kunagi tahtsid, noored aga minuealist enam ei vaata.
No,17. november 2016, 15:34
kui sa pole osanud endale kaasat sebida, siis ongi nii. Ei hakka sinuealised emad ja vanaemad ringi lehvima ühekordse kepi pärast. Pead olema mees, keda sinuealine päriseks tahab, no kohe nii päriseks, et lausa vanainimeste asja sinuga himustab. Kõik asjad ongi täpselt nii, et pole halba heata ega head halvata. Kui tahad vanana seksi, peab olema püsipartner, aga püsipartneri omamiseks pead olema hea üsna mitmes vallas. Kui pole, ei saa. Sa ei saa mitte selle pärast, et naised ei taha meest, vaid seepärast, et nad ei taha sind. Teistel läheb paremini. Suitsetamine ei puutu tihtilugu üldse asjasse. Väärt mehele andestatakse nii mõningadki vead ja väikesed patud. Aga mehe puhul, kes rahulikuks jätab või ei meeldi üldse, pole väga vahet kas suitsetab või mitte, või mida tema teeb. Enda jaoks ebaatraktiivse mehega ei hakka ju asjatama. Või sina asjataks naistega, kelle peale ei tõuse? No naised ei saa nii.
Aga muidu, kui nüüd lõpuni aus olla, siis mina vastasin mehele, kes oli valmis end surnuks jooma, seega mulle oma karskust nina peale hõõruda, pole just kõige ausam võte. Teema hakkab lõhestuma ja see pole nüüd enam üldse see sama surnuks joomise teema.
Kõikse paremat!
Doris16. november 2016, 17:04
See on küll väga ühekülgne lähenemine! Võib-olla naised surevad hoopis liiga hilja? Jäävad koormaks oma lähedastele, haigekassale, pensioniametile. Miks on ikka niiviisi, et kohe on mehed hambus? Peaksime mõtlema eelkõige zooneutraalselt ning taastama oodatava eluea osas meeste ja naiste võrdsuse.