Meeled

Tohoh! Ülekaal lisab aju vanusele kümmekond aastat (5)

LISA KOMMENTAAR

üks18. november 2016, 10:06
targem,kui teine.leidsite ka tüsedate materdamisega rahateenimis võimaluse.varsti ei tohi tüsedad enam eladagi,muudkui näägutate nende kallal.kõikidel inimestel on õigus siin maakeral elada nii kuidas nad tahavad.inimesed ongi erinevad,kui nad oleks ühesugused siis nad oleks ju kloonitud.
Tüse, 63-ne aastane. Kuid kelle nupp veel veidi nokib.17. november 2016, 15:58
J,n,e, ning j.n.e. Teadlaed tõestavad ükskõik mida, kui vastavaid uuringuid vaid hästi finantseeritakse. Praegu näiteks tõestatakse kliima soojenemist inimtegevuse läbi, sest on neid, kes tollelt kasvuhoonegaasi kvootide vahendamise pealt hästi teenivad (tolle äri maht on sadades miljardites millest nii mõnedki miljardid jäävad heldete sponsorite näppude külge). Aga vaid paarkümmend aastat varem tõestati sama veenvalt, e uus suur jääaeg läheneb, et see on lausa uksele koputamas. Keda nüüd uskuda?
Ka see kõhnumistööstus on üks väga suur ja tulus bisness. Igasugused imearstid, eridieedid, erilised drenažöörid, kokteilid, vööd. touidulisandid j-n.e. Pluss arvukad nõustaja, treenerid, spordisaalid. Erilist kõhnumist soodustavad riided, protseduurid j.n.e Mulle endalegi on agendid üritanud korduvalt mingit erilist pahna pähe määrida. Drenažööri, mis viivat rasva isegi siis, kui vaid ainult 5 minutit päevas treenida (reklaamil on muidugi profiatleedi pilt, kes higistab oma 3-4 tundi päevas). Toidulisandeid, mis viivat nagu imeväel 1.5 - 2 kg. rasva päevas. Imesalve, millega määrides kõhnuvat nii vöö-ümberõõt kui ka reied 4-5 cm öö jooksul. ainult telli ja maksa! Iga veidigi arukas ja mõtlev inimene taipab, et see on tegelikult võimatu, imevahendeid ei ole olemas. On vaid süstemaatiline eluaegne toiduga piidamine ja kalorite kontroll ning treening, liikumine, muid vahendeid pole. Kuid leidub lihtsameelseid kes usuvad kõike ja muudkui maksavad. Kes garanteerib, et seegi uus uuring mingi hästi kinni makstud tellimustöö ei ole? Kõhnumistööstuse rakkesse on rakendatud ka meedia, moeloojad (näiteks riidenagi-modellid). arvamusliidrid j.n.e. Kuid miks mitte, kui töösusharu kasumeid mõõdetakse miljardites? Seega, võib osta ka uuringuidki, kui see asjale kasuks tuleb.
17. november 2016, 14:13
Lõpetage see igasuguste "uuringute" kajastamine. Igale uuringule leidub alati vastuuuring.
???17. november 2016, 16:01
Ega selline "uuring" pole äkki seotud meilegi plaanitava suhkrumaksuga? Soome näiteks täidab magusamaksu arvelt igal aastal riigikassat nii 200-300 miljoni täiendava euroga. Eks see teebki kadedaks. Tahaks ise kah käe vaalgeks saada. Eriti kui nii palju kulusid on plaanitud.
no17. november 2016, 14:07
kõik on suhteline.Minu ülekaaluline vanaema oli ka elu lõpupäevadel , üle 84 aasta vanuselt, täie mõistuse juures ja tema normkaalus poeg sama vanalt ammugi juba dementne