Väätsa vald on Lastefondi abi vajavat last igakülgselt toetanud ning suunanud, Väätsa valla esindajal Heigo Laaneoksal oli tunnustuse üle hea meel.Foto: Ljudmilla Kuhto
Terviseuudised
18. november 2016, 12:40

Lastefond tunnustas tublimaid laste abistajaid

Eile andis SA TÜK Lastefond oma sünnipäevapeol üle aasta heategija tiitlid Opus Online`ile ja Selverile, aasta sotsiaaltöötaja tiitli kliinikumi sotsiaaltöötajale Helve Maripuule ja aasta kohaliku omavalitsuse tiitli Väätsa vallale. Eripreemiaga tunnustati Bigbanki.

Aasta heategija tiitliga soovitakse tänada ja tunnustada ettevõtet või ettevõtteid, kes on andnud Lastefondi vahendusel märkimisväärse panuse haigete laste abistamisse.

“See toetus ei pea olema ilmtingimata otseselt rahaline, sest samavõrd tänuväärne on ettevõtete soov meid pro bono toetada kallihinnaliste teenustega,” täpsustab Lastefondi nõukogu esimees ja strateegiajuht Küllike Saar.

Üheks selliseks on veebiarendusfirma Opus Online, kes pälvis tunnustuse selle eest, et sponsoreerib Lastefondi tasuta uue kodulehekülje valmistamisega, mida fond endale vastasel juhul kuidagi lubada ei saaks. Kodulehega on tööd tehtud juba aasta ning see valmib üsna pea.

“Hästi toimiv ja kaasaegne veebileht on abivajavate laste aitamise juures meie jaoks väga oluline kanal, mille vahendusel jõuavad meieni nii abivajajad kui annetajad,” lisab Saar.

Tänavu anti välja veel teinegi aasta heategija tiitel, mis läks fondi vahendusel kliinikumi laste- ja sünnitusosakonna heaks aastaid kampaaniaid korraldanud Selverile. Eripreemiaga aga tunnustati Bigbanki, kes on õla alla pannud Lastefondile uute püsiannetajate värbamise kampaaniale, kattes sponsorluse korras värbajate töötasud.

Aasta sotsiaaltöötaja ja aasta kohaliku omavalitsuse tiitlitega tunnustab fond kohalikku omavalitsust ja sotsiaaltöötajat, kellega Lastefondil on olnud väga meeldiv koostöö ning kes on üles näidanud siirast hoolivust abivajaja suhtes.

“Nii Helve Maripuu kui Väätsa vald on Lastefondi abi vajavat last igakülgselt toetanud ning suunanud, olnud Lastefondiga positiivses dialoogis eesmärgiga leida parim lahendus abivajajale ning teinud omalt poolt koostöö meeldivaks, positiivseks ja tulemuslikuks,“ kiidab Küllike Saar.

Möödunud, 2015. aastal tunnustas Lastefond aasta heategija tiitliga Selgat, aasta sotsiaaltöötaja tiitliga Antsla valla sotsiaaltöötajat Vilve Lepikut ning aasta kohaliku omavalitsuse tiitliga Käru valda.