Uudised

Haigekassa: Kardioloogia teenuste mahud järgmisel aastal ei vähene (5)

LISA KOMMENTAAR

mnjah24. november 2016, 14:35
Järgmise aasta lepingute läbirääkimised seisavad veel ees, kuid tänaseks ei ole meile ükski haigla teada andnud plaanidest piirata järgmisel aastal teenuse kättesaadavust, sh infarktiravi osutamist.
Kas see repliik on naljana mõeldud? Milline meditsiiniasutus saab teatada, et nüüd me infarktihaiget ei aita - see ju ebaeetiline. Eks see raha teenuse osutamiseks tuleb võtta "teisest taskust".
Ja-jah23. november 2016, 13:06
Raske uskuda. Võrreldes aastaga 2015 juba sel aastal ca 20% vähenes + on hulk rahastamata teenuseid. Nii et kui jääb samaks, mis sel aastal, on uuel aastal igatahes samasugune jama nagu sel aastal, et järjekord on pikk ja jääb pikaks eriti kallimate ja keerulisemate protseduuride puhul.
hirmu tekitav olukord23. november 2016, 12:28
keda ma patsiendina nüüd siis uskuma pean
misasja23. november 2016, 11:04
Tõeline hülgemöla kõrgtase haigelt kassalt. Selts ju räägib planeeritud tegevusest, mitte erakorralisest, aga eks jah, haige kassa peab ju kuidagi end vabandama. Ei taha hästi uskuda, et erialaselt sulaselgelt valetab ja seega avalikkust eksitab.
Alar123. november 2016, 10:40
Kas keegi arvas, et KE teeb elu paremaks? Tegemist on siiski Kriminaalse Erakonnaga, mida juhtis vanglas sündinud kurjategija. Repinski määramine maaelu ministriks on ehtne rahva üle irvitamine ja näkku sülitamine!See petis peab kitsi, et "maheda" ja "eestimaise" kitsejuustu npähe müüa imporditud toodangut. EEsti valitsuse minister räägib eesti keelt veel hullema aktsendiga, kui Yana Toom.