Nohuga ära taskurättide pealt raha kokku hoia. Et nuuskad siis palju, on oluline nina punetuse vältimiseks osta eriti pehmed taskurätidFoto: PantherMedia / Scanpix
Hea nõu
29. november 2016, 12:10

Kuus nippi, kuidas tõbisena hea välja näha (2)

Praegusel ajal, kui viirused levivad, pole teps mitte keeruline haigeks jääda. Kui aga voodisse heita ei saa, kuidas veidigi hea välja näha?

* Osta kvaliteetseid taskurätte! Nohuga ära taskurättide pealt raha kokku hoia. Et nuuskad siis palju, on oluline nina punetuse vältimiseks osta eriti pehmed taskurätid, kirjutab Reader's Digest.

* Niisuta nahka! Haiguse ajal kannatad suure tõenäosusega veepuuduse käes ja see mõjub ka nahale. Kasuta haiguse ajal niisutavat kreemi nii hommikul kui õhtul, eriti nina piirkonnas.

* Turguta silmi! Kui su silmad lähevad kurnatusest paiste, siis maga haiguse ajal pisut kõrgema padjaga. Tee tumedate silmaaluste leevendamiseks teekottidega kompressi. Lisaks on mõistlik hoida silmaümbruskreemi külmkapis, et sellegagi silmaümbrust värskendada ja paistetust alandada.

* Kasuta peitepulka! Nina punetust saad edukalt varjata tugeva pigmendiga läbipaistmatu peitepulgaga, millel on kollakas alatoon.

* Kasuta mineraalidega jumestuskreemi! Haige olles ära kasuta tavalist jumestuskreemi ja puudrit, sest nii ei jää tulemus ilus. Loomulikuma tulemuse nimel kasuta pärast niisutavat kreemi mineraalidega jumestuskreemi, mis ühtlustab ja varjab, kuid ei tee näonahka kuivaks.

* Hoolitse huulte eest! Haigus võib ka huuled kuivaks muuta ja kestendama ajada. Hõõru kestendavad nahatükid huultelt sooja ja niiske rätiga ning seejärel niisuta huuli hoolduspalsamiga.