Hea nõu

Kloorine basseinivesi ajas silmad punaseks? Sellest lihtsast nipist leiad leevendust! (11)

LISA KOMMENTAAR

Juhan.6. detsember 2016, 09:26
Kus on need kloori vastu võitlejad kui keegi arst soovitas kasutada gaseeritud vett olid suured süüdistused siin kloori kasutamine tavaline asi.
niih5. detsember 2016, 18:49
Kui kiludel silmad välja nokkida , siis see kõlbab ka kalamarja pähe.
Tähelepanek5. detsember 2016, 18:45
Illustreerival pildil olev mees ujus üks silm ilmselt kinni, aga kõige tõenäolisemalt torkas keedi daam talle spas pisut silma, siis kui ta vaatas vasakule.
minu teada pole nii5. detsember 2016, 17:46
kloori ei panda nii palju, see peaks olema mustus, mis silmadele hakkab. Ka te teate, mis vahe on ujumisbasseinil ja spal ? ujumisbasseini minnes pestakse ennast kasvõi näilikult, lastakse nii v naa duššist üle aga spa-veekeskuse bassu minnes hoopis lõhnastatakse ennast.
shirashikkur5. detsember 2016, 17:28
Olen loobunud kõigist Eesti veekeskuste külastamisest - eranditult kõigis neist klooritatakse (ja kes pagan teab, mis muid aineid veel kasutatakse) vett massiliselt. Mitte kunagi ei tea, kas saad lööbe või mitte, aga tundlikuma nahaga inimesed tihti saavad. Mina sain korduvalt, eri kohtadest, nii et otsustasin selle loto lõpetada. Kusjuures ka linnasaun ei pruugi olla ohutu (rääkides Raua tn saunast Tallinnas) - selles küll pole tunda seda vänget kloorihaisu nagu paljudes veekeskustes, ent nahk muutub pärast leili võtmist ja duši all käimist selgelt punase-valge laiguliseks ja täheldasin, et mitte üksnes minul, vaid ka osadel teistel saunalistel. Ning hiljem tekkis sellest mingi teistsugune lööve, mis küll ei kipitanud nädal aega, nagu tihti pärast veekeskuste külastust, vaid tekkisid tumedamad nahalaigud õrnema nahaga piirkondades kehal (kaenla all jm) - osaliselt see kadus, osaliselt aga siiani alles pärast viimast linnasauna külastust üle poole aasta tagasi. Nii et saunas saab käia vaid kodusaunades ja veekeskuses välismaal sellistes, kus kasutatakse puhast vett (nt Ungaris).
pätt5. detsember 2016, 17:25
Silmad saab siniseks minuga pimedas nurgas kohtudes. Kui raha annad saad ühe silma, kui ei anna saad kaks.
kadrin5. detsember 2016, 17:23
kohupiimakreem kakaoga peaks samuti aitama. kooneritele sobib ka lõss.
arstid6. detsember 2016, 13:35
ju soovitasid kloorivett, kui imevahendit, mis ravib kõigist haigustest, seega joogu seda basseinivett ja silmad saavad terveks.
Pornostaar5. detsember 2016, 16:59
Valgusüst suhu,või siis vähemasti pea piirkonda,aitab enamuse hädade vastu
Ka vale hambumuse korral muideks!
werw5. detsember 2016, 16:29
laimi mahla silma valades saab silmad roheliseks teha :Y
inimene5. detsember 2016, 16:28
Ärge toppige midagi silma enne kui pole arstiga konsulteerinud või rääkinud apteekriga. Kah nõuanne nüüd, piima silma, andku taevas mõistust inimestele. Basseinivett ei tohi ültse üle klooritada.