Keha

Miks naised abielludes paksuks lähevad? (33)

LISA KOMMENTAAR

pille17. detsember 2016, 08:21
isa12. detsember 2016, 19:45
Osaliselt on seal tõde sees, kuid pigem on see pooltõde ja vabandus, et nüüd pole aega, lapsed, koristan, teen süüa, pugime magusat ja seetõttu me vaesekesed jääme paksuks. Mõni hakkab selles veel mehi süüdistama, et näe käib tööl, süüa ei tee, ei korista ja tuleb alles õhtul. Mul tekib siis küsimus, et miks teine osa naisi leiab enda jaoks aega, et enda eest hoolitseda ja olla paarilisele atraktiivne? Osad on laisad, osad mitte. Asi tegelikult on lihtne, senini kuni ei ole sõrmust sõrmes, siis säilib kerge hirm paarilist kaotada, et kui ma end lasen käest ära, ei hoolitse enda eest, ei hoolitse suhte eest ja näen pigem sõrmusega sidumist kui võimalust veelgi rohkem paarilisel niiöelda pidevalt jalga saagima hakata ja käpa alla saada, et nüüd ei tohi seda teha, nüüd ei tohi toda teha. Enamik laseb end kohe lõdvaks, kuna neile tundub, et mees on käpa all selle sõrmusega. Olgu selleks sidumisvahendiks lapsed või sõrmus. Minu arvamus on see, et senini kuni ei abielluta, siis nähakse suhte kallal rohkem vaeva.
.12. detsember 2016, 08:19
Mina ei saa üldse aru, millest on jutt.
Kui kusagil ilmub mõnest ilusast , saledast, naisest pilt, siis kõik--nii mehed kui naised kukuvad mõnitama ja kiruma, milline "anoreksik" see iludus on. Et ei ole pekki pe..se peal, mida rullida, et ei ripu vägevaid udaraid tünnikujulide vatsa peal, ei ole mida vaadata, ja mida katsuda.
Eesti inimene on ennekõike oma hingelt paks. Naise ideaal on läbi ajaloo olnud selline, keda saab häda korral adra ette rakendada. Kastikujuline ahter ja jämmedad jalad.
Ja siis mõned üksikud iludused, kelle järgi levitatakse mingit absurdset legendi "eesti naiste ilust".
Trulla12. detsember 2016, 00:47
Naised olgu aga seda ja teist.Keetku ja kùpsetagu jne. Räägin mis siis ise täna palgatööst vabal ajal tegin. Mees oli terve päeva söpradega harrastamas. Pesin 6 masinatäit pesu.Riputasin kuivama.Korjasin majapidamisruumis mehe riietehunnikust välja mustad riided,mis ta oli loopinud puhaste otsa. Leidsin samast hunnikust tema uued kingad,mis kadunud olid. Arvate,et meil on korralagedus?EI ole.Mees lihtsalt ùtleb,et teeb ise aga siis siiski ei tee. Kui meelde tuletada,siis ùtleb, et ära vingu. Viisin ta puhtad riided kappi.Pesin puhtaks dussi ruumi ja sauna. Korjasin kokku laste ja mehe jalanöud jne jne. Tegin vahepeal sùùa ja kantseldasin lapsi. Läksin mehe töötuba koristama. Kell oli öhtul 22 kui löpetasid, sest lapsed tuli magama panna. Mees saabus. Esimene asi mida ta ùtles ,oli ,et maja on segamini ja tema töötuba. Viskas oma riided hunnikusse ja kadus dussi alla. Ei märganud pestud sauna ja pesu ruumi, ega haihtunud riietekuhja.Ei esikus rivis olevaid jalangus if
Östrogeen12. detsember 2016, 00:38
Mitte abieludes, aastaega ikka, või mõni arvab, et abielus naine aastadega nooreneb
nali11. detsember 2016, 21:00
mees vingub naise kallal-et miks ta paksuks läinud on? Naine küsib vastu - aga kas ma sul lubasin kiilaks minna?
12. detsember 2016, 16:05
ma ka alguses läksin paksuks kuna mees kuus ainult kaks korda tonksas siis hiljem et kaalust alla saada kasutasin tema kahe sõbra abi päris pikalt ja mõlemit vähemalt paar korda nädalas ... seda julgen soovitada alati kõigile,edu Teile ...
Uuno11. detsember 2016, 18:13
abiellumisel ei lähe paksuks, tavaliselt tehakse nad paksuks enne või pärast abiellumist!
olin kõhn11. detsember 2016, 18:05
ma pole eluski olnud enam nii kõhn, kui peale lapse saamist. esiteks polnud mul aega süüa, kodused toimetused olid teha, lapsega pidi jalutama. aga ilmselt oli põhipõhjuseks see, et mul polnud autot.
ivo11. detsember 2016, 18:02
Mu kaasa läks peale laste sündi paksuks nagu siga,Pidin maha jätma ja uue võtma.
12. detsember 2016, 00:39
Seega su laps on põrsas, nüüd ilmselt juba noor siga
???11. detsember 2016, 17:49
Huvitav, aga mis põhjusel siis abielumehed vormist välja venivad?a´la naene ,keda tahtsid käes,nüüd küpsetab-vaaritab ja mees saab nagu sultani kass diivanil õllekest limpsida. Kas sellest?
stress on asja nimi11. detsember 2016, 20:16
Mehed teeb paksuks stress, mida naine ja pereelu tekitavad. Jaa, loomulikult naine rabab ja mees laiskleb- kõige sagedamini kuuleb seda kodukanade suust. Nende, kelle mees kindlustab kogu sissetuleku, lisaks tegeleb ka lastega ja kellel oma elu praktiliselt puudub- sellest hoolimata on üleval ving sellest, kuidas naine peab ennast ohverdama ja mees ei tee midagi.
Palju11. detsember 2016, 17:11
uusi kohustusi, stress ja väsimus - kõik see paneb naise sööma rohkem kui vaja. Nii ta on.
segane11. detsember 2016, 17:11
artiklist:
"Kodused tööd, jagelused lastega, partneri eest hoolitsemine võtavad oma osa tervisliku toitumise ja trenni arvelt."
Kas lastele. mehele tehakse ka rämpstoitu? Miks see nendele ei mõju?
segasele11. detsember 2016, 18:45
Ei, mehele/lastele tehakse korralikke koduseid toite kuid näiteks minu puhul oli nii, et mehele/lapsele tegin toidud valmis aga endale sobiva toidu eest enam hoolitseda ei jaksanud, olin taimetoitlane kuid õppisin pere kõrvalt sööma nö raskeid toite. Tervis läks käest ja kaal tõusis mühinal. Alles siis kui laps suureks kasvas ja minu koormus nii tööl kui kodus vähenesid, hakkasin uuesti enda peale mõtlema, enesele eraldi süüa tegema. Tervise taastumine võttis sama kaua aega, kui seda hävitatud oli. Ja kui Sa arvad, et tegu võis olla mugavusega, siis ei, mul jäi töö ja perekohustuste kõrvalt ööpäevas neli tundi aega. Selle nelja tunni hulka pidi mahtuma uinumine, uni, ärkamine, dušš ja tööleminek. Nii lihtsalt oli. Usun siiralt, et paljud naised/emad ei jõua endale sobiva toidu eest hoolt kanda ja sellest ka kaalutõus.
Pähkel12. detsember 2016, 00:41
Taimetoitlust jäta mängust välja, põhjus on mujal, taimne toit tegelikult on kalorite rikas
12. detsember 2016, 00:46
Ühes targas raamatus oli selline nõuanne - ära söö järgi jäänud toidu, aga tihti on nii, et peenaine kipub ära süüa seda, mis on pannil üle jäänud.
Ei11. detsember 2016, 17:11
peale abiellumist kull ei lahe paksuks!Moni on juba ennem abiellumist paks! Lisakilod tahavad tulla peale 50 aastat! Aga vanaema võibki olla natsa ümaram!
12. detsember 2016, 16:09
mulle jälle vanaemad meeldivad,lausa iga päev neid nati silitaks eelmänguks ja pärast oi oi ....
naine11. detsember 2016, 16:58
Olen 35 aastat abielus olnud ja kehakaaluga pole mingit muret.Ainult 3 korda olin ülekaaluline.Siis kui ootasin oma 3 last.Küpsetan,keedan ja vaaritan igapäevaselt.Olen alati oma lastega aktiivselt tegelenud ja nüüd siis lastelastega,aega ei olegi logelemiseks ja enda vormishoidmisega tegelen igapäevaselt edasi.
12. detsember 2016, 00:43
Milles seisneb sinu aktiivne tegevus?
naine 212. detsember 2016, 07:46
minuga sama lugu. Tegin noorena koos mehega trenni nii palju, kui aega jäi ja vedasime lapsedki (tütred) kaasa. Nüüd on nemad ka spordiga tegelejad - pea igapäevaselt. Ka neil on juba lapsed ja kumbki tütar pole ülekaalus ja nende lapsed teevad ka koos vanematega sporti. Mida vanemaks saavad, seda rohkem. Eesti tippu just ei trügi, aga see pole ka ideaal, samas kaal on normis ja meeleolu rahulik. Mina olen 65 aastasena oma kaaluga rahul ja noorpõlve kleididki mahuvad veel selga. Tundub, et mees on ka minuga rahul, sest ei tüki mõnel nädalavahetusel koristamata jäänud korteri pärast kurjustama, eriti, kui oleme koos aega veetnud. Pesu jõuab möödaminneski ära pesta ja toidu tegemine võtab olematu aja. Valmis toitu ei osta põhimõtteliselt - kallis ja kaua seisnud soojana.
Kui tahta vastastikku teineteist halvustada, siis põhjust leiab alati! Tehke parem midagi KOOS.
Mart11. detsember 2016, 16:52
Mitte abiellumises pole asi. Paksuks lähevad naised pärast laste sünnitamist.
rase11. detsember 2016, 21:26
Ikka raseduse ajal. Siis kui on räigelt üle söödud ja pärast enam alla ei saa. Rasedus on tegelikult toitumise mõttes tervislikul dieedil olemine. Kehw küll nõuab toitu aga sina pead seda kontrollima ja tervislikult toituma.
12. detsember 2016, 00:43
Mida tähendab tervislikult toituma?
mis seal imestada11. detsember 2016, 16:52
Mees käes, lastakse rihm lõdvaks.
eks11. detsember 2016, 16:50
Peale 11. detsember 2016, 15:24
abiellumist naised pumbatakse ju täis
Simpel11. detsember 2016, 15:20
Selleks, et mehele saada, on vaja võistelda, konkureerida - rannafiguuri näidata, paastuda, trenni teha, tantsupidudel möllata... jne.
Kui aga on juba mehele saadud - milleks enam pingutada, mees peab ka tüsedamast naisest lugu pidama ja teda jumaldama...
11. detsember 2016, 14:30
Sisu ei vastanud kommenteerimise reeglitele
poissmees11. detsember 2016, 17:37
minu vorst ja munad on saadaval.
asja pärast poissmees11. detsember 2016, 20:20
Miniviinerid ei ole naiste seas just eriti nõutud kaup. Aga küllap oled sellega kursis.
12. detsember 2016, 16:11
no nati üle kahe sendi pehmelt aga kui kõvaks siis kaks korda pikem ja ka jämmem ...