Foto: PantherMedia / Scanpix
Hea nõu
14. detsember 2016, 13:47

Kuus nippi, kuidas trenni tegemata nädalaga lemmikpeokleiti mahtuda

Kui su lemmikpeokleit on keha ümber liiga trimmis, on vaja kiiresti kaalust alla võtta. Kuna enne jõule trenniks nagunii aega pole, siis need kuus nippi aitavad sul nädalaga mõnestki üleliigsest kilost vabaneda.

Pea päevikut. Pane sinna kirja kõik, mida päeva jooksul sööd – see aitab paremini silma peal hoida sellel, mida suhu topid, soovitab Allwomenstalk. See meetod ei tundu tõhus, kuid katseta, tegelikkuses töötab see väga hästi.

Joo vett. Vesi ei anna kaloreid ja täidab kõhtu. Enne söömist klaasi vee joomine aitab hoiduda toiduga liialdamisest.

Väldi süsivesikuid. Kui piirad nädala jooksul süsivesikute tarbimist või veel parem, viskad need menüüst üldse välja, võid olla kindel, et saad nii mõnestki üleliigsest kilost lahti. Süsivesikute asemel pööra tähelepanu valkudele. Pikaajaliselt pole sellisest tegevusest kasu, kuid nädalaga saad mõne kilo kergemaks küll.

Söö väiksemaid portsjoneid. Näiteks, võta väike taldrik. Kartuli, riisi ja pasta asemel keskendu liha ja köögiviljade söömisele.

Ära unusta hommikusööki. Jah, jälle tuleb jutuks see, et hommikusöök on päeva tähtsaim toidukord. Eelista ka hommikuks süüa ennekõike valke.

Maga. Viimastel päevadel on tulnud korduvalt jutuks, et kui inimene on vähe maganud, liialdab ta toiduga, sest ei suuda väsinuna oma näljatunnet kontrollida.