Foto: PantherMedia / Scanpix
Meeled
28. detsember 2016, 16:20

Viis nippi, kuidas meelerahu saavutada

Närvilisus tabab inimesi, kui nad ei usu iseendasse. Seepärast on meelerahu saavutamiseks oluline õppida end tundma, et mõista iseenda võimeid ja potentsiaali. Nendest viiest allolevast nipist võib olla kasu.

1. Lõpeta teesklemine. Kui sa püüad pidevalt olla keegi teine, varjad sa oma tegelikku olemust. See on aga iseenda suhtes ebaaus, sest nii sisendad sa endale, et sa pole midagi väärt. See soosib närvilisust, kirjutab Huff Post.

2. Ära proovi kõigile meeldida. Sa loodad, et hakkad iseendale rohkem meeldima, kui meeldid teistele. Unusta see - see kõigutab su enesehinnangut. Ennekõike pead sa meeldima iseendale.

3. Ära varja oma vigu. Oma vigu varjates tekitad neid ainult juurde ning nii muutud sa ka närvilisemaks, sest pole oma eluga rahul.

4. Hoolitse iseenda eest. On küll tore, kui teised su eest hoolitsevad, kuid ennekõike pead seda tegema ise. Liigne sõltumine teistest  suurendab alaväärsustunnet.

5. Ära ela elu keeruliseks. Kui sulle tundub, et asju analüüsides ja nende üle keerutades oled intelligentne, oled valel teel. Absurdsed äärmused pole arukad, sa kaotad nii võime ka lihtsaid probleeme selgelt näha. elu on ju tegelikult lihtne!