Terviseuudised

ESIMESED SAMMUD: põranda külge kruvitud sandaalidest sai alguse tuntuim invafirma (6)

LISA KOMMENTAAR

Kristiina30. detsember 2016, 15:23
Miks sellise käibega firma bossi poeg siis hooldekodus on? Muidugi oleks saanud teha eramus ühe korruse lapsele ja ise elada üleval. Eramuid on igas hinnaklassis. Isegi kui sotsiaalpinnal tekivad mured siis normaalne jõukur ei anna last hooldekodusse. EI taha ta seal olla. Pole see invaru nii vaene miskit. Väga suur ettevõte. See pole pisike hingevaakuv firma mille kasumist ei anna midagi kõrvale panna. Häbitu presenteerida selliseid tublide pähe..
jaaa30. detsember 2016, 19:07
Kurb lugu, kui laps vajab ka suurena endiselt ööpäevaringset hoolt sest seisund halveneb tihti koos vanusega. Kõik asjad ei parane alati nii nagu tahaks. Vähe usutav et maja ainult midagi aitaks, kui endaga toime ei tule. Isa juba vana ka, mis edasi saab? Lihtsalt tunnen kaasa, omal olnud sama mure.
Eero30. detsember 2016, 19:19
Kristiina, kas te tunnete neid inimesi, et siin niimoodi sõna võtate?
Kristiina31. detsember 2016, 14:34
Jah tunnen Ennu. Isegi kui ei tule toime siis kodusoojuses saaksid nad ikka käia all poega aitamas. Firmat küll on jaksu pidada aga poja eest hoolitseda pole. Kuidas nii kõlbab. Seda enam,et see poeg on hooldekodus juba siis kui Enn oli 60ainult. Kui raha eelistatakse lapsele siis pole midagi rääkida. Seda enam,et lapsed on firma töö üle võtnud.. Firma ei suuda isegi elektriliste renti sisse viia ja ainult pampersiäril elab.
miku30. detsember 2016, 10:09
Osta päevapilet30. detsember 2016, 10:03
Ei osta. Aga Margusele ja Ennule palju jõudu ja jaksu vastu pidada.