Treenimine

Lisatud inhalaatori valmistamise õpetus!

TEE ISE: Külmetushaigustele pakub leevendust isetehtud soolainhalaator (5)

LISA KOMMENTAAR

Mina4. jaanuar 2017, 20:49
Kasutan tavalist kilekotti ja meresoola lasin saumikseriga peenemaks. Puhun kotti ja hingan. Töötab
A4. jaanuar 2017, 19:46
Miks just "veneaegset kohviveskit" ? Tänapäevased kohiveskid on samaväärilised - lihtsam isegi, kuna uutel eraldi nupp küljel käivitamiseks, mitte ei pea kaant alla suruma selleks.
Ongi nii4. jaanuar 2017, 19:10
Kilekoti varjant töötab.Järel proovitud.Aitab.Kasutasin küll jämedamat tavalist soola.Peeneks saab teha ,kui rullida klaaspudeliga või taignarulliga.Soola saab mitukorda kasutada.Kuivatad ära.Vajadusel rullid uuesti üle.Kilekott läheb seest niiskeks .Kuid avatuna kuivab ilusti järgmiseks korraks ära.Neli viis korda päevas teha.
Nähvits4. jaanuar 2017, 16:39
Nojah, kui sul on kodus juhuslikult "vana vene kohviveski" siis võid sa seda kahtlemata kasutada. Kui sul seda kodus pole, siis pane lihtsalt kas uhmriga peenestatud või niisama peenemat sorti mere või himaalaja sool täiesti tavalisse (ei pea vana ja veneaegne olema) õhukesse kilekotti, lõika see pisut pisemaks, pane suu kotisuu sisse, puhu kott õhku täis, mulju kergelt kotti ja hinga soolaterasid.. Nii nina kui suu saavad oma osa. :) Toimib. Ise olen katsejänes, seega tean, millest räägin. Kohviveskiga võite ka edaspidi tuhksuhkrut jahvatada. Ja plastmasspudeli taarapunkti viia. Teibile on ka miljon teist kasutust :) ;)