on veelgi taljesõbralikum. Avan külma vee kraani, mõõdan 5 tassi vett keedunõusse, keedan 3 minutit, sisestan teepaki. Supp terveks päevaks olemas. Pole mingeid lisaaineid ja peatselt aktsiisi alla minevaid süsivesikuid.
"Seejärel keeda madalal kuumusel suppi, kuni köögiviljad on pehmed (20-25 minutit)."? Kuidas saab madalal kuumusel keeta? Vesi keeb 100 ¤ Celsiuse juures. Alla saja kraadi ei hakka keema ja keemisel üle saja kraadi vee temperatuur tavalise õhurõhu juures ei tõuse. Temperatuuri saab reguleerida küpsetamisel aga mitte keetmisel. Küll saab keemistemperatuuri tõsta potis rõhku tõstes - kiirkeedupottides näiteks. Kui ronite aga 3,5 kilomeetrise mäe otsa ja seal midagi keeta proovite, siis hakkab vesi tõesti keema vist juba 80 kraadi juures. Head ronimist!
M tegin sellise supi või tähendab Haukalürr panin mina selle nimeks! Võtad võtad kastruli täis vett, kui vesi keeb, lisad soola, päras seda lisad kuskil 7 kuni 10 pelmeeni mis on valmistatud lambalihast võib ka sealihast. 10-14min keeda kurnad ära paned supitaldrikule. Paned uue vee koos soola ja puljongi ning veidi pipart keema, võtad pool sibulat, porgandi, veidi rohelist sibulat, paprikat, murulauka, veidi värsket kapsast, brokolit, küüslaauku, herneid ja lased keeda 10-16min. Siis kallad pelmeenidele peale lisad margariini silmakese, hapukoort, rohelis tilli, peterselli ja valmis ta ongi
5 päeva sama suppi süüa on 5 kg alla kindlustatud, enamuse olulisi aineid saab inimene siit kätte, olemas on prakitiliselt kõik vitamiinid, kiudained ja mineraalid. kõrvale süüa 1 viil täisteera võileiba, mille tehnoloogia juuretise ja suhruta ning süsivesikud ja d. vitamiin ka olemas. kes valku juurde tahab, võib näiteks kana pisut lisada
Ja kindlasti sööge 5 päeva sama suppi ja jätke end ilma kõigist muudest toitainetest. Väärtuslikest toitainetest. Mitmekesisusest. JAMA, ärge seda kodus järgi tehke!
KOMMENTAARID (11)