Lapsed

Ravitoit aitab sügava puudega piigal veidigi kosuda (6)

LISA KOMMENTAAR

naine11. veebruar 2017, 16:29
Mina arvan nii, et kui juba on teada, et sünnib haige laps, siis peaksid arstid juba sünnitusel midagi ette võtma. Vaikimisi teatama emale, et laps kahjuks suri sünnitusel. Miks ma nii arvan , sellepärast, et meie riik ei hakkagi kunagi aitama perekonda, kus on haige laps. Haige laps vajab suuremat hooldust, ravi ja vanematest üks peab pidevalt lapse juures olema. See rahvalt kerjamine on läinud juba üle igasuguse piiri. Ka rahval ei jätku oma perede ülalpidamiseks raha. Ei ole teada, kas nendest riigikogulastest ja teistest rikkuritest kunagi ka midagi annetanud on. Need õnnetud haige lapsega perekonnad on suures hädas. Hiljem ei ole ühel või teisel pensioni saamiseks vajalikku staaži ja see naeruväärne kopikas, mida riik maksab hooldajale ja haige lapse puude toetuseks on lihtsalt üks inimese alandamine. Ma vabandan, kui teen kellelegi ülekohut, aga olen seda ise kõike läbi elanud ja tean, mis see tähendab. Minu ajal isegi ei olnud need annetused veel moes. Nii, et pidin ise kõigega hakkama saama.
miks meil ei ole õigust ?11. veebruar 2017, 15:06
oma arvamuse võib igaüks avaldada,sest :" milline on selle õnnetu tulevik . . . ? " :((
ja et peres11. veebruar 2017, 15:10
2 last puudega . . . millest tingitud--ei saa niisama juhus olla . . . ?
Vanaisa11. veebruar 2017, 12:11
Ja milline on selle õnnetu tulevik? Eluaegne ülalpeetav vanematele ja ühiskonnale.
Kusagil on miski väga viltu läinud, ülalpeetavad neelavad ühiskonna elujõu. Võibolla see üks õnnetu on sealjuures veel väike koorem.
Kahju 10. veebruar 2017, 15:28
Et on selliseid peresid ja selliseid lapsi. Aga - pole enam olukorda või abivajajat,kellele annetusi ei kogutaks. Olgu see sünnitusmaja, enneaegne beebi, puudega laps või kodutu. Kus on riigi silmad ja aitavad käed. Ei ole enam vaestelt inimestelt midagi võtta riigis, kus ligi pool töötajatest teenib miinimumi sarnast palka. Nagu põhjatu auk,mis iial täis ei saa. Riik hakaku oma kohust täitma. Vanasti öeldi, et iga vald toitu oma sandid.
Läbi pisarate10. veebruar 2017, 10:46
Meil kellelgi pole õigust otsustada teiste elude üle. Aga kui minu hing peaks jääma sarnasesse katkisesse kehasse vangi, siis eelistaksin küll lahkuda. Loodan, et ta ei pea enam kaua kannatama.