Suudle võhivõõrast. Suudlemine on tervislik ja vabastab nii palju õnnehormoone, et me tunneme end kui värskelt armunudFoto: PantherMedia / Scanpix
Meeled
10. veebruar 2017, 14:40

Kümme asja, mida iga naine vähemalt kord elus tegema peaks (6)

Ole sa diiva või lihtne sõbranna, ostukuninganna või maailmaavastaja – naise rollid tema elus on sama kirjud kui maailm ise.  Siin on välja toodud kümme asja, mida iga naine vähemalt kord elus tegema peaks. Iseenda heaolu nimel.

* Tee oma käekott korda. Millisele naisele ei oleks see olukord tuttav: sa lahkud poest suurte kottidega ja järsku hakkab sadama! Sa jooksed auto juurde, haarad oma käekoti, aga kus on võtmed?? Neli minutit hiljem tulevad need välja koti põhjast. Selleks ajaks on vihm järele jäänud, ja sina seisad seal olles aluspesuni läbimärg. Et selliseid ärritavaid “awkward” momente vältida, tuleb kasuks oma käekotis süsteemi loomine või vähemalt võtmete ja vihmavarju kindla koha peale panemine, et sa järgmise hoovihma ajal need kiirelt leiaks.

* Värvi iga sõrmeküüs eri värvi. Mille jaoks on naisel kümme eri küünelakki, kui ta vaid ühte kasutab? Kui see ei ole raiskamine, siis hoolitse, et iga sinu küünelakk end armastatuna tunneks ja kanna nad kõik korraga küüntele. Ja kui sa peaks mõnda nõmedat kommentaari kuulma, siis lihtsalt vasta, et see on sinu kodanikukohus, et ükski sinu küünelakk end ülekohtuselt ei tunneks.

* Suudle võhivõõrast. Suudlemine on tervislik ja vabastab nii palju õnnehormoone, et me tunneme end kui värskelt armunud. Ennekõike on see lõbus. Seega, miks mitte? Usalda ennast ja tee ühe võhivõõra päev magusaks. Ja kes teab, võib-olla tuleb sealt midagi enamat?

* Ole terve päeva vait. Soovitatavalt sulged sa end selleks päevaks oma koju ja lülitad välja oma telefoni. Või siis sa teibid oma suu kinni. Niimoodi on sul ehk lihtsam täiesti vait olla, päev otsa sõnagi lausumata. Selle punkti läbimisel teed sa kindlasti nii mõnegi inimese sõnatuks.

* Leia endale rikas mees. Tõenäosus, et see ka püsima jääks, on muidugi nulli lähedane, kuid proovida ju võib. Ja kes teab, võib-olla ei jäägi su konksu otsa ühtegi miljonäri,vaid kohtad oma otsingutel teist peavõitu?

* Osale pimekohtingul. Võimalus, et too võõras on sinu oodatud prints valgel hobusel, jääb siiski väikseks. Siiski saad sa oma kohtamise kogemuste ajalugu täiendatud ning ühe unustamatu õhtu osaliseks. Ja juhul kui sul tekib vajadus lahkuda, päästab sind kõne oma parimalt sõbralt.

* Lase end võrku püüda. Kuidas sina seda mõistad, jääb su enda otsustada...

* Tee mehele käesurumises ära. Kuna naised on tavaliselt “nõrgem sugupool”, siis on nüüd viimane aeg see eelarvamus kummutada. Sisene sugupooltevahelisse võitlusesse käesurumiskunstis ning tee oma vastane maatasa. Ja kui sulle tundub, et sa hakkad kaotama, siis siin on meie väike salanipp: suru oma küüsi talle niikaua naha sisse, kui ta lõpuks vabatahtlikult alla annab.

* Aja mõni mees nutma. Tugevamat sugupoolt on võimatu nutma ajada? Ole alatu ja lõika salati sisse liiga palju sibulat. Või alusta sõprade seas võistlust, kes suudab kauem silmi pilgutamata lahti hoida. Alternatiiv on ka teeselda, et sa tema telefoni, läpaka, auto või uhke käekella ära lõhkusid. Ole loominguline!

* Kirjuta armastuskiri. Ei ole midagi romantilisemat, kui oma tunnete ülestähendamine roosale kirjapaberile. Sa pole päris kindel, mis sa kirjutama peaks? Aga öeldakse ju, et armastuskirja kirjutamist alustades ei tea sa kunagi, kuidas see lõppeb. Lase oma südamel rääkida. Su armsam rõõmustab nii või naa armastusavalduse üle.

Need seiklused on osa raamatust „100 asja, mida iga naine vähemalt kora elus tegema peaks“ See raamat on väike juhend võimalustest, mida naised iseenda heaolu nimel kindlasti kasutama peaksid: need on ulakad, hullud, ägedad ja 100% naiselikud ning aitavad saada naiseks, kes sa alati salamisi olla oled tahtnud.