Treenimine

Treener: kui otsest eesmärki pole, tekib kiusatus käega lüüa kergemini (6)

LISA KOMMENTAAR

heihopsti22. veebruar 2017, 13:59
Hei! Tantsutrennid on igati lahedad ja seda ka meestele. Ainult julged mehed, kes on avatud ja julgevad elus proovida/katsetada uusi asju ning võtta erinevaid riske kartmata teha vigu, naudivad tantsutrenni koos neidude/naistega. Pealegi on neidudel/naistel selline armas oskus hinnata meeste püüdlusi, mitte eeldada täiuslikkust. Ja vahel osaleb trennis mõni eriti võluv neiu/naine, kes inspireerib meest endast andma 120% ;) Ning peagi üllatuvad mehed, kui kiiresti on võimalik tantsutrennis areneda (oluline on regulaarne trennist osavõtt). Kuna konkretseemalt on juttu zumba trennist Tartus, siis suurepäraseid zumbatreenereid on palju (Juri, Kertu, Kristi, Evelin, Maria) ja meeste osalemine sõltub valdavalt treenerist. Nimelt zumba on lõbus vabakoreograafia treening (st iga treener koostab isikupärased tantsulised koreograafiad). Treener teeb ise valiku, kas sihtgrupiks ainult naised/neiud (edasijõudnutele mõeldud keerulisemad tantsumustrid, kavade vahetamine 2-3 treeningu järel) või soovib, et trennis osaleks ka mehi (lihtsamad tantsumustrid ja harvem kavade vahetamine). See on mõtteaineks treeneritele ;) Meestel on tantsutrennidega alustamiseks kõige sobilikum SH'BAM, sest tantsusammud on lihtsad ja kergesti omandatavad ning ühe kava järgi tantsitakse 3 kuud. Kui Sh’bamis esmased tantsuoskused omandatud, siis on tore proovida zumbat ja BodyJami. Mõnusat tantsulist kevadet!
hei5. mai 2017, 15:41
Tantsutrennid on tõesti lahedad, kuid seda siis kui nad toimuvad regulaarselt ja naised ei koosta mingeid stsenaariume. Mõni treener tegeleb erinevate performance- tüüpi trennidega, mis kohutavalt igavad (võta lausa padi kaasa). Küll on treeneril igav ja ta püüab mõnd treenitavat sebida (ilmselt meenuvad Atlantise ajad), siis proovib mõni "püksikeste näppija" kedagi ja kuidagi "kasvatada". Halenaljakas lugu ... Soovitan vahatamist kasutada :D Ja eriti äge, kui osad treenijad saavad kõike seda salaja pildistada ja filmid! Hiljuti saadeti mullegi üks video pealkirjaga "Kas mäletad ... " . Sisuks treeneri ja treenitava vastastikune sebimine (huvitavalt monteeritud nii nagu tegevused oleksid toimunud samas trennis). Sobib hästi Atlantise ja mõne riidepoe reklaamiks! Äkki keegi õpetaks, kuidas ja milliste vahenditega sellist salavideot filmida?
oooi5. mai 2017, 18:31
Nägin seda trennis. Aga jah inimesed ei oska vabandada ... See tõesti igav, kuid et video on - see päris üllatav. Osad naised tõesti toovad nutitelefonid treeningsaali, sest lastega on tarvis ühenduses olla. Loodan, et tuled siiski veel trenni tagasi.
hmm17. veebruar 2017, 11:44
Äkki su trenn on igav ja seepärast inimesed lasevad jalga? Mehed ei peagi mingit zumbat tantsima, naiste seas ka veel, no tere tali.
Ega need polegi mehed ju!18. veebruar 2017, 19:26
Tavalised p e d e d !
heh20. veebruar 2017, 22:51
"hmm" sa kardad naisi we? Et naiste seas ei julge tantsida? Ja see trenn kohe kindlasti igav ei ole, aga eks kui treenija ise on igav inimene, siis tal ongi igal pool igav...