Uudised

Arstid said aimu Hiina meditsiinist (9)

LISA KOMMENTAAR

Hiina18. veebruar 2017, 10:28
meditsiini põhimõtteid peaks iga inimene teadma, mitte ainult arstid. Siis polekski üldse vaja arsti juures käia. Arste on vaja erandjuhtudeks- imikud, eakad, mingid erilised haigusseisundid või traumad. Ei peagi kauem elama aga ilma hädadeta on raudselt parem ;). Seega vutt-vutt koolitustele, internetti lugema või raamatupoodi.
..17. veebruar 2017, 17:34
mis vahe siis, Raudsiku kohta suur kriitika, Bürkland aga ravib õieti, kus see päris õige on, neid alternatiive on veel terve tosin, küll igasugu aparaate ja võngetel põhinevaid, küll bioptronlampe ja toidulisandeid, mida kasutades saab hoida immuunsust paigas.Kuid üks mustab teist teine kolmandat, kas siis hiinaoma on see ainus ja õigem, jeerum.
lihtsalt yks naine17. veebruar 2017, 16:31
Raamat pidi ju plagiaat olema.
ab17. veebruar 2017, 09:34
jaa, hiina meditsiin on üle 10 tuhhi a vana, isegi vanem kui armeenia oma!
USUN- ET17. veebruar 2017, 08:01
DOKTOR BÜRKLAND ON ÕIGE ARST EESTIS!!! USUN -ET HIINA MEDITSIIN -ON ÕIGE ELUVIIS!!!
17. veebruar 2017, 16:31
ehh17. veebruar 2017, 06:24
õpitud ligi kümme aastat, saanud käppa patsientidega halva käitumise ja nüüd avastatkse, et on
olemas maailmas ka midagi muud, kui tabletiravi.
Alternatiivmeditsiin - eelkõige tähendab see patsiendi ärkamisele jõudmist - teed tassikese taimeteed, teed haigele kohale kompressi nagu aastasadu on tehtud ja selle juures jõuab inimeseni pikkamisi arusaamine, et ise on vaja mõelda ja jõuda terviseni.
Ehk tohivad kunagi ka ülikoolist diplomi saanud arstid ilma hirmuvärinata soovitada ravivõtteid, mis on arukad ja asendavad apteegi läbimüüki. Abiks ikka.
Joss17. veebruar 2017, 06:59
Kas tead mis tähendab toimeaine?Looduslik toimeaine ja keemiline toimeaine(tabletid j.n.e.)Kui põletad aktiivselt oma elu,siis ei aita ka Hiina nipid.Väärtushinnangud on tähtsad sinu elus,mitte nõidade posimine.Kui tahad usu kasvõi saatanat.Vaata kui palju on reklaami,kus õpetatakse sind ravima.Nendele kes kasuahnusest seda teevad,peaks välja kirjutama ühe tõhusa ravimi,GILJOTIINI.Uskuge,see ravib kõikide haiguste vastu ja mis tore värk,võtab ära ka KÕÕMA.Super,kas pole.
Joss17. veebruar 2017, 06:11
Küsimus?Kui elad tervislikult,siis milleks Hiina meditsiin.Muide hiinlased koolevad täpselt samamoodi nagu meie.Pole veel kuulnud,et keegi oleks maa peale ripakile jäänud.Siis mis see on?Uus raha tegemise viis.Ole sina kaval ja ära tarbi alkoholi,ära suitseta,toitu tervislikult,liiguta ennast.Ela tervislikult.Ja palju muresid koab sinu elust.Kas Hiinas ja Hiina meditsiini viljelejad elavad teistest suhteliselt kauem,no ei usu.Inimest remondib ARST.Ja võimle hommikuti.