Uudised

Hambaravihüvitis annab kõigile täiskasvanutele võimaluse vähemalt kord aastas hambaarsti külastada (7)

LISA KOMMENTAAR

Urrrr!28. veebruar 2017, 09:52
Selle raha eest saan hambaarstile hambaid näidata!
09:5228. veebruar 2017, 10:04
Väga hästi öeldud,sest täpselt nii see ongi.Tooli istumine ja suhu vaatamine maksab täpselt nii palju.Varem said suurenenud ravivajadusega patsiendid igal juhul 29 euri kätte nüüd siis pead ravima 170 euro eest,et 85 kätte saada.Tundub,et mitte ei hoolitseta inimeste hammaste eest vaid hoopis hoolitsetakse selle eest ,et need "hambaarstid"rohkem raha kätte saaksid.Kirjutasin sulgudesse sõna sellepärast,et mul on päris mitu hammast selle"raviga"pe....se keeratud.Tehakse nn.juureravi j a3-4 kuu pärast pead ikka välja tõmbama.
nähh28. veebruar 2017, 09:39
sellisel kujul mõtetu rahaloopimine. Summa summarumi eest saaks teatud hulgal inimestel sahtlid päris korda. Esimene valik oleks noored emad
Vend Vähk28. veebruar 2017, 09:18
Justnimelt külastamiseks, sest ravi eest tuleb ise maksta.
Selle raha eest öeldakse tere ja antakse ravi hinna esialgne hinnang.
Jaan28. veebruar 2017, 09:08
Parem on mitte külastada: puurivad augu suuremaks; panevad plommi, mis kukub paar päeva hiljem välja. Kokkuvõttes maksad suurema augu eest.
arvamus28. veebruar 2017, 09:01
Ilus ametniku jutt. Kaldun arvama, et kerime selle ideega ajaratast tagasi. Oleme jälle ajas kus käib sõda HK lepingupartnerite uste taga. Täna on meil palju arste kes teevad head tööd ja ei ühine HK sellise kampaaniaga. Ei ütle, et 30 euri pole raha, aga kindlasti sellisele lahinguväljale ei lähe (paljud tuttavad ka). Miks ei võiks arsti valik vaba olla, lastele, täiskasvanutele. Noh, eks riik tea, palju me juua võime, milliseid sigarette suitsetada ja millise arsti juures käima peame. Osa rahvast muudetakse sunnismaiseks. Isiklikult jään ( ja paljud minu tuttavad) käima selle arsti juures, keda tean ja kes teeb korralikku tööd. Üritasin sügisel lapsega mujale minna ja tulin tagasi oma arsti juurde. Kindlasti ei ütle ja ei mõtle, et HK lepingupartnerite hulgas pole häid arste.
tyyp28. veebruar 2017, 09:01
30 eurot on muidugi ülivähe küll a asi seegi. Arusaamatuks jäi, kas kõikide hambaarstide juures käies saame hüvitist, või on vaid osad?