Meeled

Psühhiaatriaõde: "Vihkan patsiendi kinnihoidmist, aga vahel ei jää muud üle." (10)

LISA KOMMENTAAR

Hauakaevaja18. märts 2017, 00:44
Järelikult valesti läheneti, haiglas muud ei tehta, kui süstid ja tabletid.
Õde psühhist18. märts 2017, 06:22
Mismoodi siis veel ravimeid manustada kui mitte tableti või süsti näol? On jah kolmas moodus veel aga psühhiaatrilisele või depressioonis patsiendile seda teed pidi?! Väga kahtlen.... Haiglas ongi ravi kas tabletina või süstina. Paku välja siis õige lahendus. Aitäh!!!!
17. märts 2017, 21:26
Kas keegi teab , kuidas inimene end peale sellist tabletti vöi systi end tunneb? Täielikud zombid, silmad pahupidi.
kui psüühiliselt18. märts 2017, 08:08
haige inimene peksab haiglas õe vigaseks terveks eluks ,on kõik kena. Või ründab suvalist tänaval -on haige inimõigustega kõik hästi
mina ei tea18. märts 2017, 08:10
pole seda süsti saanud, teie vist teate. Aga miks te siis tablette ei võtnud, siis poleks süstitud ju? Süst on viimane abinõu, ma tean aga millised näevad välja inimesed kellele selline süst tehakse. Hullemad kui zombid, eluohtlikud nii endale kui teistele.
/18. märts 2017, 12:18
On inimesi, kes asju ise kogenud ja inimesi, kes lähtuvad hinnangute andmisel teiste pealt nähtud pinnavirvendusest või raamatutarkusest. Mürgitablettide sissesöötjad kuuluvad viimaste hulka, nad ei suuda (või ametiuhendi järgi ei tohi) patsiendiga samastuda. Kui tableti- või süstiohver vastu hakkab, julgedes enda ilmse mürgitamise eest kaitsta, kuulutataksegi ta 'endale ja teistele' ohtlikuks. Tegelikud zombid on hoopis 'korralikud kodanikud', kes tuimalt peavoolu ideoloogiat järgivad: alko-tubaka tarbimisega riigikassat täidavad, roppe Eesti mängufilme ülistavad, naistele peksa annavad, varastavad, tänaval/kõrtsis kaklevad, raskelt teenitud raha nutitehnikale või reisimisele kulutavad, ennast südamehaigeks söövad või füüsiliselt surnuks töötavad. Kas tõesti normaalsed!? Metsast linna eksinud metskits oleks nende silmis sümptomaatiline hull - no vaadake, kuidas ta rabeleb ja silmi pööritab, kui kinni püütakse! Muide, pisut valgustab ravimitööstuse telgitagust raamat http://www.apollo.ee/surm-ravimi-korvaltoime.html . NB! Kui kinnises raviasutuses miski heitunud inimese tegelikult päästab, on selleks konkreetsete arstide, õdede, sanitaride ja kaashaigete inimlikkus, mitte suur ravimiteadus. Tõenäoliselt omab tervendavat toimet ka šokiteraapia selline. Räägin pigem välisolude sunnil haigestunud inimestest, mitte äärmuslikest kaasasündinud v. kroonilistest juhtumitest.
Kristiina17. märts 2017, 20:36
Selliseid anonüümikuid ei peaks esikaane uudistesse panema. Meie ühiskonnas on seda niigi palju. Kuigi suhtumine muidu on tal õige aga see anonüümsus... Ei pea heaks tooniks.
hakkab peale!18. märts 2017, 08:12
Kristiina tahab pilti ka kohe ja elukoha aadressi, ning esivanemate täisnimesid ka, pluss ristimistunnistuse number!
Oh18. märts 2017, 08:20
Ja mis see suvaline inglanna nimi sulle annab?
Erla17. märts 2017, 20:29
Millegipärast üks osa hädalistest kardab ravi ning hoidub sellest igal juhul. Lisaks väldivad nad vastava eriala arste. Ja siis püüavad mängida terveid. Kui aga katus ükskord täitsa kaob?