Meeled

Kas sina tead, miks just esmaspäevad kipuvad sinised olema? (2)

LISA KOMMENTAAR

Inimesed kipuvad teisi töölisi taga kiusama ja vahel räägivad inetusi,milline keegi on ja milline mitte!20. märts 2017, 20:46
Uue nädala algus alagab meie igaühe jaoks väga erinevalt."Inimesed kipuvad teisi töölisi taga kiusama ja vahel räägivad inetusi,milline keegi on ja milline mitte".No tegelikult lausa kahju on valel ajal pealt kuulata,mida keegi kellelegi ütles või mida tegi.Jätaks siis pigem inimesed rahule ja las igaüks tegeleb oma ülesannetega.Hiljuti meil töö juures nuriseti ühe naise üle reedel 17.märtsil kella 10:39 ajal "Et oh issand kui väsinud näoga naine,huvitav mida ta küll öösel teeb".Siis 16.märtsil neljapäeval kella 14:19-14:31 ajal hädaldati ,et "Nägid vää,panid tahele,sellel naisel on väsinud ja kuivale jäänud nägu peas".Mis veel? Ma ei vii enam kellelegi kommi,teate mis sellel peale öeldi? Oli aasta 2016 1.aprill reedene päev.kell oli 11.58. Need kommid on tööle kõigile toodud maiuspalaks ja eneserahuldamiseks".Pidime algaval esmaspäeval tõega kõigi poole olema alates kella 8:32-9:29.vahel.Meil tuli ilmsiks nii palju asju,mis kõiki enamasti kahetsema pandi.Teemaks oli reeglite rikkumine ja mitte kinnipidamine.Ja mis mind mõtlema pani oli teiste taga kiusamine ja solvamine.Kui oledki erivajadustega inimene,siis sa lõpuks näed juba kohe kaugelt ära millega või kellega on sul tegu.Tahad ikka kõigile head,aga sinu kuuldes öeldakse häbiväärseid asju.Mida ütleb vanasõna" Kõik mis teisele teed või ütled,läheb ringiga tagasi".Igal oinal on oma mihklipäev".Korduvalt on räägitud,et varem või hiljem tuleb kõik halb välja.Mul on vedanud,et ma ei tunne mitte mingit viha,millega me niikui nii kusagile ei jõua.Tahan rohkem kõigile head ja paremat.Need kes meist elu jooksul halvasti mõtlevad,kahetsevad seda pattu oma hinges terve elu.Ma võtan elu sellisena,mis mulle ja teistele on selles ilmas loodud.Ja mida võiksin veel tahta.
Noh20. märts 2017, 12:00
Esmaspäev on parim päev arginädalas, sest eelmisest nädalast ollakse välja puhanud. Reede on mu meelest halvim, sest sel päeval tahavad kõik sinust midagi saada... Aga see on mu isiklik arvamus. Hästääg nolifer.