Kui sind kimbutab vastupandamatu magusaisu, võid kahtlustada vajadust kehas suurpuhastus korraldada.Foto: PantherMedia / Scanpix
Keha
20. märts 2017, 15:50

Aevastad pidevalt? Nahal on lööve? Magusaisu piinab? Võta ette keha suurpuhastus!

Kui sa aevastad pidevalt, nahal on lööve ja magusaisu piinab, võib kahtlustada, et su keha vajab viivitamatult suurpuhastust. Kevad on selleks parim aeg.

Yahoo toob välja viis märki, mis vajadusele oma kehaga tegeleda viitavad.

1. Sind kimbutavad allergiad. Vesine nina ja silmad ei pruugi tähendada pelgalt õietolmu suurenemist õhus, see võib ka tähendada, et su keha on väsinud. Arstid on aga täheldanud, et kui inimesed võtavad ette keha puhastuskuuri, muutuvad nende allergianähud leebemaks.

2. Sa ei maga öösiti korralikult. Kui ärkad igal öösel vähemalt korra üles, võid muuhulgas kahtlustada, et maks teeb rohkem tööd kui peaks. Ära viivita keha puhastamisega!

3. Sind kimbutab vastupandamatu magusaisu. Keha puhastamine aitab vabaneda ka ebatervislikest harjumusest. Magusaisu vähendamiseks on parim moodus suhkur oma menüüst üldse välja visata.

4. Sul on nahal lööve. Lööve tähendab üldjuhul seda, et keha on põletikuline. Seda võib põhjustada mõni toit. Puhasta keha ning püüa menüüst välistada põletikku tekitavad toidud.

5. Sul on premenstruaalsed sümptomid. On leitud, et keha puhastuskuur aitab premenstruaalseid sümptome vähendada lausa poole võrra.