Tartu tervishoiu kõrgkooli avatud uste päevadel saab uudistada ka simulatsioonikeskust, kus teiste seas on tulevaste tervishoiutöötajate õppevahendiks enneaegse lapse suurusega nukk Anni.Foto: Silja Paavle
Uudised
21. märts 2017, 16:00

Tartu tervishoiu kõrgkool avab homme uksed põnevateks töötubadeks

Homme, 22. märtsil on kõik oodatud Tartu Tervishoiu Kõrgkooli avatud uste päevale, kus saab õppida meemassaaži, tuttavaks mikroskoopiliste „koduloomadega“ ja hinnata kõrgkooli õhu kvaliteeti. 

„Õppimise ja uute teadmiste omandamise psühholoogiliseks aluseks on kogemus, mida soovime avatud uste päeval külastajatele erinevate praktiliste õpitubade ja tegevuste näol pakkuda. Kui kellelgi on veel kahtlusi, kas tervishoiu valdkonnas töötamine võiks nende tulevikuplaanidesse kuuluda, siis saab kolmapäeval kindlasti selles osas juurde nii julgust, enesekindlust kui selgust.“ selgitas Tartu Tervishoiu  Kõrgkooli teenuste ja koostöö koordinaator Grete Jeltsov, miks tasub avatud uste päeva külastada. 

Õpitubades saavad osalejad harjutada meemassaaživõtteid,  teadmisi sisekeskkonna õhukvaliteedist ning seda ka spetsiaalsete mõõtevahenditega harjutada, aga ka võtta näiteks oma hambavaabalt proovi nii enne kui pärast hammaste pesu ja nätsu närimist, et võrrelda proove mikroskoobi all ja näha, milliseid “koduloomi” me igapäevaselt endaga suus kaasas kanname ning kuidas mõjutavad neid hammaste pesemine ja nätsu närimine. 

Samuti on lahti simulatsioonikeskuse, laborite ja teiste õppeklasside uksed - nii saab osaleda põnevates loengutes, lüüa kaasa seminaride aruteludes või panna käed külge praktikumis!
 

Avatud uste päev toimub Tartu Tervishoiu Kõrgkoolis 22. märtsil kell 10-15. Täpsem informatsioon siit.