Meeled

Vaimsed probleemid tööl - pseudoprobleem või tulevikutrend? (4)

LISA KOMMENTAAR

Argipäeviti tulebki igasuguseid asju korraga ette!31. märts 2017, 07:38
Paraku nii ongi,tööl olles võikski pühendada tegemata jäänud asjadele,mis vajavad enne nädalavahetust lõpule jõudmist.Kui jätaksime suur hulk kohustusi pooleli,siis ei anna süda kohe üldse rahu.Mõne tööga on kiire ja teisega ei ole.Vahepeal tekitatakse paanikat ja räägitakse teisi taga sellele ajal,kui antakse liiga palju kohustusi korraga kätte.Siis öeldakse ma ei tea,mis toimub?Mis jama lugu see küll on? Rikutakse ootamatult teiste tujusid,mis muidugi ei ole hea."Argipäeviti tulebki igasuguseid asju korraga ette".Kuid ei tasu ennast vaevata,sest ühel päeval tuleb ju kõik ilmsiks.Mul tuleb üks töötaja meelde,kes rääkis lõppeval aastal 30.detsembril reedel peale lõunat 2016.astal minu kohta inetusi ühele laos viibivale inimesel,kellega on vaid ainult peaaegu sünnist kuu aega noorem.Ja see kõlas nii". Meil on üks erivajadustega naine,keda ei tasu üldse usaldada.Teda on nii imelik teistega võrrelda".See juhtus kusagil kella 15:18-16:32 ajal.Keegi tuli sellele ajal,kui tegelesin omaette,lattu ja otsis üht toodet ja ta kuulis ka seda pealt.Siis see tööline läks ülemuse poole ja rääkis kõik ära.Ja lõpuks 20.märts pani solvajaid ja kiusajaid paika kella 8:43-st-9:29 ajani.Kõik ehmatasid ära.Nüüd käiakse jälgimas igat tegevust ja rohkem keegi kedagi solvata ei saa.Siis on kõik Ok!
just29. märts 2017, 17:32
Muidugi mõjub negatiivselt ja depresiivselt kui tööandja võtab tööle hulgim riigikeele oskamatuid ja arvab et kõik siis seletavad ja räägivad nendega nende keeles, see on topeltkoormus ja tekitab peavalu. Kui aga ei räägi nende keeles, siis on kohe konflikt.
jah aga...29. märts 2017, 16:23
...millegipärast on Eestis palju alluvate peale karjuvaid juhte ( nii meeste kui ka naiste hulgas).
Vaimsed29. märts 2017, 16:16
probleemid tekivadki tööandjapoolsest ebaõiglusest-surutakse peale mitme inimese töökoormus,palgatõusust ja lisatasudest ei taheta rääkida ja nii see vaimne läbipõlemine algab.
Vähe on tööandjaid,kes õiglast ja väärilist palka maksavad ning töötajasse inimlikult suhtuvad.