Terviseuudised

RATASTOOLIS KUNSTNIK: "Tahaksin vananeda aktiivselt ja rallida ikka sajaga!" (17)

LISA KOMMENTAAR

maakas8. aprill 2017, 07:38
kunagi keegi maalis ka muu kehaosaga,vist sexsi kristi
ökul5. aprill 2017, 16:59
Artikli peategelane on ebameeldiv, halva iseloomuga enesekeskne inimene.
aga7. aprill 2017, 15:00
Ma kujutan ette kui "hea ja meeldiv" sa oleksid, kui sul oleks samasugune puue...?
ville5. aprill 2017, 10:28
Kõik saadavad kõigile ühesuguseid kaarte.Mis mõtet sellel saatmisel siis on?Saadan oma kaardipaki tuttavatele laiali ja järgmisel päeval saan tuttavatelt samasugused kaardid tagasi ja nii igal aastal.
.....5. aprill 2017, 10:20
Imetlen ja imestan ,et kuidas küll on võimalik selviisil maalida pintsel suus või varvaste vahel.Erakordne anne.Aga arvan ka seda,et igal kodanikul jäägu ikka võimalus ise otsustada kas osta seda kunsti või mitte osta.Kirjade -kaartide saatmine toimub interneti vahendusel või ma ei soovi võibolla üldse kellelegi saata midagi.Tahaksin,et mul oleks valikuvabadus.Mind isiklikult pigem vihastab see kaardi pakk postkastis kui rõõmustab.
Mann5. aprill 2017, 09:42
Olen ka hädas nende kaartidega igal aastal ühed ja samad ja tegelikult on eesti inimesi seal vaid paar enamus kaasmaalased - olen annetanud algul aga mul ei ole vaja neid kaarte nii palju ma ei saada neid enam ja niisama neid koguda milleks ??? Annetusi saab ka teisiti .
KUNSTNIK5. aprill 2017, 09:37
Iga kunstnik jätab oma töösse oma energia ja oma hinge. Haige kunstnik seega musta ja negatiivse energia, rõõmus ja terve inimene positiivse ja rõõmsa energia. Ei soovitaks ühelegi inimesele panna oma kodus üles selliseid isetegevusliku ja haige kunstniku poolt maalitud
pilte,, mis risustaks teie kõige intiiimsema paiga- kodu energiat. Seega tahaksin rõhutada ka nende piltpostkaarte, mis igal aastal jõulude paiku ka minu postkasti potsatatud, isegi arve ülekanne on täidetud! Muidugi olen need alati tagastanud postkontoriss3e ja tundnud sügavat nördimust ja ka kahju raisatud ajast. Nii, et palve oleks, mitte rohkem neid kaarte võõrastesse postkastidesse sokutada! Inimesel endal peab olema vaba valik, milliste jõulukaartidega ta tahab oma sõpru jõulude ajal meeles
pidada!
Kunstihuviline5. aprill 2017, 20:27
Enamus kuulsaid kunstnikke on olnud vähem või rohkem haiged. Mina ostaks Tiiu originaalpilte, mitte kaarte. Uskumatu, et see naine ikka ja jälle millegagi üllatab.
Mii5. aprill 2017, 08:34
Vot nüüd on mul tõesti piinlik kõigi nende ajupuudega tegelaste pärast, kel on käed-jalad otsas, isegi pea on otsas, aga nõuavad kummastavatel põhjustelt riigilt toetust. Ja on tigedad ning kaeblevad meedias, kui riigil otsuse tegemine aega võtab. Mõnikord jääb mulje, et normaalsed inimesed otsivad põhjuseid, et olla ebanormaalsed. Seevastu need, kes on justkui silmaga näha poolikud teevad jällegi kõik endast oleneva, et olla täiuslikud. Jõudu neile selles!
Roosad prillid eest5. aprill 2017, 08:51
Oi, sa ei kujuta ette kuidas selle loo "kangelanna" veel nõuda oskab...
rmp5. aprill 2017, 09:40
Õige, eelmine.
Tean ka ja seepärast on vastik lugeda.
Soovin siiralt tervist ja jõudu Oru vanaemale!
Haigel inimesel oleks pidanud mõistust olema...
no aga5. aprill 2017, 13:46
tal on ju põhjust nõuda vähe valjema häälega, kuna ta on ikka väga väga invaliid.
Aga ta pole elule käega löönud, võitleb elu eest. Mida ei saa paljude tervete kohta öelda. Paljud täiesti terved annavad alla, ei tee tööd ega viitsi kodu-peret pidada, siis vigisevad, et riik neile viina puu alla kätte ei too.
ment5. aprill 2017, 08:11
Suure tahtejõuga inimene! Imetlusväärne!
Juulius5. aprill 2017, 07:57
Tubli, et inimene on leidnud oma koha siin elus ja üritab ise hakkama saada. Tegelikult tahtsin sõna võtta hoopis nende SJK_ Kirjastus poolt saadetud jõulukaartide teemal. Naaber Mardi postkasti potsatavad nad regulaarselt igal aastal. Aadress peal ja ilma saaja nimeta. Mart palub mul alati need avamata ümbrikud viia tagasi kohalikku postkontorisse. Peale kirjutab veel *ei soovi,palun ärge rohkem saatke*. Postineiu laua peal on neid päris suur patakas. Viimasel korral oli ka seal natuke endast väljas proua, kes rääkis, et tema jaoks on jõulud erilised selle poolest, et ta soovib ISE valida kaardid ja kingitused, ümbrikud ja margid . Et ta ei soovi kaelamääritud kaarte, olgugi, et abivajajad neid teevad. Samuti ei lubavat südametunnistus kaarte endale jätta tasuta ja nii ta neid tagastab. Sellel aastal küsiti juba vist 13 eurot. Küsimus ei ole suuremalt osas rahas, vaid kaartides.
Kaarte saades oleme pandud juba ette sellesse olukorda, et maksa.
Võib-olla olla ei meeldi mu jutt paljudele. Hea küll, aga mina, naabrimees Mart koos oma naisega soovime ise valida oma kaardid, mitte olla pandud sundseisu.
Aga kõikidele puudega inimestele jõudu ja jaksu.
Juulius-le5. aprill 2017, 08:20
Kaarte saanuna ja ka sellest vihastatuna pean aga juba targemana ütlema,et kui inimeste ainus võimalus on teenida viisil,et võtke või jätke,siis tervete inimeste võimalus on aidata või mitte aidata---sul on jalad ja käed otsas,ilma pingutuseta võid need siis tagasi viia...
soovid puudega inimestele jõudu ja jaksu5. aprill 2017, 08:44
samas, kui nad imetlusväärset entusiasmi ja annet ilmutavad, sa ei hooli.
Sa ei hooma, et kaardil olev maal on maalitud suuga või jalaga, sina tahad ise valida ja ostad poest mingi kireva huina-muina. Just jõulude ajal võiks empaatiavõimet üritada arendada.
?5. aprill 2017, 11:25
Miks just jõulude ajal?