Uudised
Elu
Sport
Naine
Tervis
Rahatarkus
Loodus
Ajalugu
Toidutare
Kodu
Ristsõna
Laps
Müstika
Uudiskiri
Vihja
Sisene
Meeled
Keha
Treenimine
Kaalust alla!
Hea nõu
Viirused
Vaktsineerimine
Lapsed
Dr. Vassiljevi nõuanne
ajakiri Tiiu
Hea nõu
PÄÄSTA KÕHUTÄIS: Mida teha, kui oled toidu üle soolanud?
(6)
LISA KOMMENTAAR
Saada
Nõustun
Õhtuleht Kirjastuse kommenteerimistingimustega
KOMMENTAARID
(6)
värskemad
parimad
vanimad
kogulane
9. aprill 2017, 10:19
et seda ära hoida teeme poole aasta pärast tõsise Soola maksu kõigile
Vasta
Teata ebasobivast kommentaarist
0
2
Kas mingit äppi
9. aprill 2017, 01:25
Ei ole selle vastu?
Vasta
Teata ebasobivast kommentaarist
0
7
Hea soolasuse
8. aprill 2017, 18:23
vähndaja on kartul. Lisa paar kartulit ja keeda toit läbi.
Vasta
Teata ebasobivast kommentaarist
0
6
Marconi
8. aprill 2017, 17:26
Artikli toimetaja pole vist eales köögi lähedale saanud . Lootsin kuulda mõnda eriti kavalat ja ootamatut nippi , aga.... nagu alati...
Vasta
Teata ebasobivast kommentaarist
0
14
Mutt
9. aprill 2017, 13:32
Täpselt minu mõte! Pealkiri oli kõige "nipirohkem"
Teata ebasobivast kommentaarist
0
1
Velak
8. aprill 2017, 16:31
Vot nüüd oli tarkuse tera
Vasta
Teata ebasobivast kommentaarist
0
11
Logo
TOIMETAJA
[email protected]
TELLIMINE JA KOJUKANNE
[email protected]
REKLAAM JA KUULUTUSED
[email protected]
facebook
youtube
instagram
rss
apple
android
KOMMENTAARID (6)