Foto: PantherMedia / Scanpix
Uudised
9. mai 2017, 10:00

Kõrgkooli tervisepäeval räägitakse aktiivse liikumise olulisusest istuva eluviisi puhul

Täna kell 13-16 toimub Tallinna Tervishoiu Kõrgkoolis käesoleva õppeaasta viimane tervisepäev, kuhu on oodatud osalema kõik tervisehuvilised. Seekord on tervisepäeva keskseks teemaks aktiivne liikumine istuva eluviisiga inimesele.

Tervisepäeval toimuvad Tallinna Tervishoiu Kõrgkoolis temaatilised tegevused ja terviseloengud, mida viivad läbi nii kõrgkooli üliõpilased ja õppejõud kui majavälised spetsialistid. Juttu tuleb istumise kahjulikust mõjust tervisele, rühihäiretest ja neist tulenevatest vaevustest ning innovaatilistest lahendustest istuva eluviisiga inimesele.

„Tallinna Tervishoiu Kõrgkooli tervisepäevadele on oodatud huvilised igas vanuserühmas. Püüame kõrgkooli tervisepäevade läbiviimisega tõsta inimeste terviseteadlikkust, valides igaks järgmiseks tervisepäevaks uue, huvitava ja olulise teema. Seekord on tervisepäeva fookuses liikumise olulisus just istuva eluviisiga inimesele, olgu selleks kooliõpilane või kontoritöötaja. Terviseloengutes ja temaatilistes tegevustes osalemine on kõigile tasuta, ka eelnev registreerimine ei ole üritusele vajalik,” ütles kõrgkooli kommunikatsioonispetsialist Andra Prems.

Tervisepäeva täieliku kava leiab kõrgkooli kodulehelt: www.ttk.ee