Uudised
Elu
Sport
Naine
Tervis
Rahatarkus
Loodus
Ajalugu
Toidutare
Kodu
Ristsõna
Laps
Müstika
Uudiskiri
Vihja
Sisene
Nädalamenüü
Argiroad
Samm-sammult
Evelin Ilvese kokakool
Karmo Tüüri supipöial
Videod
Retseptid
Kliendilehed
Toiduuudised
Tervislik retseptiidee piknikuhooaja alguseks: vahemerehõngulised pancetta-tartaletid
(1)
LISA KOMMENTAAR
Saada
Nõustun
Õhtuleht Kirjastuse kommenteerimistingimustega
KOMMENTAARID
(1)
värskemad
parimad
vanimad
hm
13. mai 2017, 17:00
kas brokkoliõisikuid ja lillkapsast ei pea eelnevalt veidi hautama? 10-15 min piruka sees vist ei küpseta neid eriti läbi. Kui just ei olegi selline aldente - pirukas mõeldud.
Vasta
Teata ebasobivast kommentaarist
0
1
Logo
TOIMETAJA
[email protected]
TELLIMINE JA KOJUKANNE
[email protected]
REKLAAM JA KUULUTUSED
[email protected]
facebook
youtube
instagram
rss
apple
android
KOMMENTAARID (1)