Lapsed

Tartus saavad vähihaiged lapsed tänasest lustida päikeselises mängutoas (7)

LISA KOMMENTAAR

A15. mai 2017, 22:22
Miks iga looga peab alati kedagi promoma või opitama?
..15. mai 2017, 22:21
vahe on ses mõttes olemas, kui meie lapsed ei jäänud veel lastena kohe viirushaigustesse, siis nüüd juba esimese eluaasta järel jäävad sageli hingamisteede haigusetsse, viirustesse jne....see muutub enamasti krooniseks, selat ka immuunsuse nõrkus, paljud juhud vähil saavad ka sealt alguse, kõik ei sünni koos vähiga, kui sünnivad, siis ka emal on olnud juba viiruste tagajärjel nõrk immuunsus.Immunnsust on jub aaastakümneid mõjutanud igasugused pikka säilitust võimaldavad keemilised ained, keegi ei taha seda aga tõena välja tuua, need on võõrkehad mis löövad inimeste organid rivist välja ja immuunsust enam pole, tekivad igasugused kroonilised probleemid, mis on ka igasuguste haiguste puhul ravile raskelt alluvad.
B15. mai 2017, 21:20
Olen ka ostnud Mesikäpa tooteid just selle eesmärgi pärast ja tore, et antakse tagasisidet. Südamest kurb on vaadata neid lapsekesi, kes sellise raske haiguse küüsis. Loodame, et mängutoakene annab natukenegi rõòmu juurde.
Ei tea 15. mai 2017, 19:32
Kas ei jätku raha võhivastaste ravimite leiutamiseks või ei taheta seda teha. Oleks tore koúulda, mida arvatakse Brüsselis selles. Või on säjamängud tähtsamad.
Nojah15. mai 2017, 19:30
Tore küll. Aga miks lapsed ikka haigestuvad vähki. No muidugi toidud on ju ju igasuguseid säilitusaineid täis ja ravimeid vähi vastu pole.
huviline16. mai 2017, 02:55
Ja siin need igasugused "toredad" toite säilitavad säilitusained on - http://www.uganditk.ee/Sailitusained.pdf
Väga tänuväärne materjal, mis oleks tark endale välja printida ja seda siis korra nädalas jälle üle lugeda, et oskaks alati toidupoes õigeid valikuid teha, sest TERVIS ALGAB KÖÖGIS!
kodanik15. mai 2017, 19:20
Tore et lastel nüüd äge mängutuba, natukenegi rõõmu juurde. :)