Uudised
Elu
Sport
Naine
Tervis
Rahatarkus
Loodus
Ajalugu
Toidutare
Kodu
Ristsõna
Laps
Müstika
Uudiskiri
Vihja
Sisene
Nädalamenüü
Argiroad
Samm-sammult
Evelin Ilvese kokakool
Karmo Tüüri supipöial
Videod
Retseptid
Kliendilehed
Toiduuudised
Grillihooaja ABC: kuidas valmib ideaalne liha
(2)
LISA KOMMENTAAR
Saada
Nõustun
Õhtuleht Kirjastuse kommenteerimistingimustega
KOMMENTAARID
(2)
värskemad
parimad
vanimad
hmm
18. mai 2017, 13:51
see grillimine on üks suur äri, ei midagi muud. inimene ei pea koguaeg sööma liha lihtsalt naudinguks, sest kõik selline ülesöömine teeb paksuks. edasi tulevad haigused ja stress.
Vasta
Teata ebasobivast kommentaarist
0
0
tohmu
18. mai 2017, 11:33
Mitte 10 cm kaugusel sütest, vaid grillrestist.
Vasta
Teata ebasobivast kommentaarist
0
0
Logo
TOIMETAJA
[email protected]
TELLIMINE JA KOJUKANNE
[email protected]
REKLAAM JA KUULUTUSED
[email protected]
facebook
youtube
instagram
rss
apple
android
KOMMENTAARID (2)