Lapsed

Pere automatk lastega nõuab eeltööd ja õiget autot (2)

LISA KOMMENTAAR

usaraud22. mai 2017, 22:37
Meie peres oli selleks autoks üheksa aastat 7-me kohaline Chevrolet Chevy Van, mille varustuse oli elektriliselt avanev kolme kohaline diivanvoodi, neli kaptenitooli, millest kaks pööratavat, kaks külmakasti toiduainetele, televiisor, videomakk, neljad kõrvalkapid nii teleka vaatamiseks, kui ka muusika kuulamiseks, kaks raadiot, millest ühel 10 cd boks, kohtvalgustid, lae valgustus kolme varianti, ribi - ja külg kardinad, kolmel aknal sääsevõrgud (väga vajalikud), tolmuimeja, ees laualamp, lae all panipaigad, kondisioneer jne. jne. ja seda kõike 1991 aastal valmistatud autol.
Peeter22. mai 2017, 12:37
Mul matkamiseks ostetud pere teiseks autoks Premacy :) Vana auto ja näeb pläss välja ning sõidumugavus pole just esmaklassiline, aga ülitubli tööloom siiski. Pm kogu Euroopa läbi sõidetud, 6000-7000 km otsad väga tavalised, sealhulgas järsud mägiteed ja metsarajad. Kuna auto on vana, siis ei hooli kriipsudest ja kraapsudest, saab ikka täiesti padrikutes ja võsas ka sõidetud, kui mingi vaatamisväärsus vaja metsast üles leida. Kliirens on autol kõrge ja auto ise kerge.
Mulle ja elukaaslasele sobib see reisimisel just magamisvõimaluse poolest. Istmed ööseks välja kuskile mätta või kännu otsa (kummipaeladega kile peale vihma puhuks), madrats põrandale laiali rullida, tekk ja padi paika ja viie minutiga on täispikkuses magamisase valmis. Raadio, öölambid, elekter, minikülmik veini jaoks - kõik olemas. Oluliselt vaiksem ja mugavam kui telgis magada, ajavõit veel igatepidi lisaks. Minihostel :)