MINERAALILADU: «Spirulina ja klorella on tuntud smuutisegud ja supertoidud, aga tegelikult on meie nõges hoopis tõhusam väetoit,» ütleb Margit Kirsipuu.Foto: Stanislav Moškov
Toiduuudised
20. mai 2017, 04:00

Mugi muru: praegu on õige aeg süüa nõgest ja naati (6)

Kõige kindlam viis tülikast umbrohust vabaneda olevat see ära süüa. Nali naljaks, aga see ongi hea mõte, sest nõgeses on palju rauda, naadis räni ja hapuoblikas aitab taastada C-vitamiini varusid.

Kõige kindlam viis tülikast umbrohust vabaneda olevat see ära süüa. Nali naljaks, aga see ongi hea mõte, sest nõgeses on palju rauda, naadis räni ja hapuoblikas aitab taastada C-vitamiini varusid.

"Spirulina ja klorella on tuntud smuutisegud ja supertoidud, aga tegelikult on meie nõges hoopis tõhusam väetoit.

Esivanemad on aastasadu nõgest söönud, aga teadmine taime tervendavast toimest kipub unustusehõlma vajuma," ütleb Margit Kirsipuu. Ta arvab, et viimane aeg oleks nõgese juurde tagasi pöörduda. Ja millal siis veel, kui mitte kevadel.

Edasi lugemiseks: