Foto: PantherMedia / Scanpix
Suhted
7. juuni 2017, 20:24

Mida võib su partneri poosieelistus tema kohta öelda? (15)

Naise valikud ja eelistused ütlevad tema kohta nii mõndagi. Kas ka see, millist asendit ta seksimise ajal eelistab? Veebileht AskMen spekuleerib asendi ja iseloomu vahelise seose üle, aga mis sina arvad, kas sinu teinepool vastab sellele?

Misjonäripoos

Kõige klassikalisem, ära proovitud, tõenäoliselt uue partneriga ka esimene asend. Kas see on romantiku asend? Selles poosis saavad partnerid üksteisele silma vaadata ja suudelda. Tõsi, ka on see naisele üsna mugav asend, kus ise ei pea suurt midagi tegema ja kontrolli saab üle anda partnerile.

Ratsapoos

Ratsapoos ehk cowgirl on naisele, kes tahab ise olukorra perenaine olla. Samuti on see naise jaoks üks parimaid asendeid, milles orgasmini jõuda. Ka mehele on see mõnus asend - saab rahulikult vaadet nautida.

Koerapoos

Ühest küljest on koerapoos naise jaoks hea, sest ta saab keskenduda enda mõnule, eriti kui tal on hea tasakaalutunnetus ja saab ühe käega ka ennast hellitada. Samuti meeldib see neile, kes seksuaalelus eelistavad pigem alluvad olla.

Tagurpidi-ratsapoos

Naine, kes tahab olla peal, ent mitte mehele silma vaadata? Võimalik, et loominguline tüüp, kes soovib seksi ajal tegeleda oma mõtete ja fantaasiatega. Väga sageli kasutavad naised seda asendit ka siis, kui suhe partneriga pole eriti tõsine ja ei tunta vajadust emotsionaalseks sidemeks, mille loob teisele silma vaatamine.

69

Pealehakkamist täis naine, kes võtab meelsasti ja ikka uuesti käsile selle andmise-saamise väljakutse. See naine on helde andja, kuid ei kavatse ka ise elu parematest kogemustest ilma jääda.

Lusikaasend

Üksteise kaisus, naine seljaga vastu meest, selles on midagi lohutavat, lähedast ja lausa hoolivat. Soov seda asendit uuesti kogeda võib ehk olla seotud sooviga saada lähedust ja midagi romantilist. Ära unusta talle neid kogemusi ka väljaspool magamistuba pakkuda.

Jalad mehe õlgadel

See on jõuline naine, kes teab, mida ta tahab. Ja ta tahab orgasmini jõuda, sest selleks on see asend üks parimaid.

Püsti seistes

Keeruline asend, kuid ütleb nii mõndagi naise julguse ja seiklushimu kohta. On naisi, kes tunnevad ennast voodis liiga tagasihoituna ja tahaksid midagi võimsamat, huvitavamat. Ka on see kompliment sulle, sest soov püsti seistes seksida näitab, et naine usub sinu vastupidavusse ja sinu keha tugevusse.