Lapsed

Haiguse tõttu ratastooli jäänud tüdruk vajab kõndimasaamiseks annetajate tuge (7)

LISA KOMMENTAAR

no-jah.9. juuni 2017, 18:15
Kurb,et praegune valitsus kõike ei adu ja sokutab tegemata töö rahva rahakoti kergendamiseks.Kahju lapsekesest ja küsiks kohe -riik ,kelle hüvanguks töötad,kui üldse töötad?Kas muulastele ja omad suregu maha?Valus on lugrda,et jälle peab keegi paluma abi,mis on riigi kohustus oma rahva ees.
9. juuni 2017, 13:26
No ei tõuse annetama käsi. Nii terane tüdruk saab ka toolis hakkama. Lükata võiks ka juba ise tasapisi ema kõrval ja elektriline ei käiks ka üle jõu sest terane.. Selles eas lapsed õpivad ise kooli minema.. Mõnikord oleks vaja puudega leppinut kes tahabki ligipääsetavuse eest seista,et elu saaks jätkuda ka ratastoolis. Tüdruk tahab poliitikasse. Ka riigikogus teha käigurajad,stenbocki majja tõstuk,kõnepuldid reguleeritavaks jne.. Liiga palju on seda kõndimise maaniat mille tulemus on vaid mõni üksik samm... Sellist haletsemist ja kultiveerimist,et puue ongi asi millest peab 10x lapsele valu tehes lahti saama.Samuti oli haige hägustada jooksus osalenud lastemassi.Seda meedia tähelepanu on valest otsast aetud. Kogutakse ainult raha füsioks ja kui ei õnnestu siis tõmbutakse nurka sest pole harjutud paluma,et tehke asjad universaalselt nii et kõigile sobib.. Jama on näha kuidas Savisaar või laar pidid end punnitama püsti napid kuud peale rasket diagnoose. Inva peab kohanduma ühiskonna järgi tunne on. Asi tasakaalust väljas. Ma annaks mõnele elektrilise jaoks,või kodus lifti jaoks või trepitõstuki(mitte segi ajada sobimatu Ronija kohta) Kangro teene.
13:26-le9. juuni 2017, 17:15
9. juuni 2017, 18:10
Kus selle häbi ots, Kristiina? Kuidas siis nüüd nii - sina, kui suur privaatsusperverssuse vastu võitleja, ja täitsa anonüümselt.
Kristiina 9. juuni 2017, 13:14
Vastik haletsemine meedia poolt. Ainult kõndimine ja kõndimine isegi kui laps ei taha. Saab ka toolis elada. Tüütud juba kui mustlased need. Keegi ei küsi abi kodukohanduseks või elektrilise jaoks raha.
Prioriteedid paika9. juuni 2017, 12:32
Valitsus otsustas , et riik soetab järgneva kolme aasta jooksul kokku ligi 60 miljoni euro eest suurekaliibrilist laskemoona, kaitseminister Margus Tsahkna sõnul täiendatakse selle summa eest suurtükimürskude ning tankitõrje- ja miinipildujamoona varusid.
mis meil lastest ja vanuritest9. juuni 2017, 15:36
....ja see lastakse taeva,et mõned saaksid õnnelikud olla oma lastemängudega