Terviseuudised

Hea lugeja, anna teada, kas ja milliseid kogemusi sul tervendajatega on olnud! [email protected], 614 4085

"Ärge uskuge, mida imearstid teile räägivad!" (96)

LISA KOMMENTAAR

Ehh mul nüüd lausa sportlik huvi seda saadet vaadata ,K12 -l 16. juuni 2017, 11:07
täna see, suur tädi pool ekraani teda täis , ma ei teagi kuidas teda kutsuda - nimetada ,kunagi ehk aasta tagasi ajas inimestel igasuguseid ,, madusid,, ihust välja ja kõik eestlased olid pahasid baktereid täis ... !?? nüüd on see jamajutt tal unustatud , juba uued ja ,, aktuaalsemad ,, teemad . Vaatan natuke edasi ,mis seal ka huvitavat toimub , kella 13,55 -ni ei viitsiks vaadata .
No mida siin vaadata ,täna keegi Magissa ,vist tervendaja ,16. juuni 2017, 13:27
mul 10 min. telekas K12-L ja terve selle õndsaaja ta haigutas ,eii saa aru mis seal toimub ??? mis mõttes , kas magamatus või mis ,eii saa aru ?
ehh16. juuni 2017, 07:07
Arsti juurde võid alati minna. Kas sealt abi tuleb, see on küsimus. Väga palju oleneb arsti isikust, ta käitumisest, analüüsivõimest. Tihti seda polegi. On tühi vastuvõtuaeg,
Aeg peaks olema niikaugel, et iga vähegi arenenud inimene teaks ka lihtsamaid looduslikke vahendeid kergemate terviseriketa puhul ja ei pöörduks iga aevastuse puhul arsti poole. Ja arstid ei peaks kartma oma litsentsi pärast, soovitama ka lihtsamates olukordades looduslikke vahendeid - Ravimtaimedel on väge , on aastasadu olnud nohu, külmetuse, köha, närvivalu, liigesevalu, jne. puhul.
Aga mis puutub ravitsejatesse, siis neid, kellelt abi saada,neid on olemas, kuid sa pead olema väga tark - kes suudab aidata, valik peaks olenma ikka adekvaatne. Enamus tervendajaid on midagi lugenud, mingil koolitusel käinud ja oma "teadmistest" ja võimetest kindlad - nad on lugenud...
Sellepärast oleks vajalik, et avalikult julgetaks välja öelda need väga üksikud võimetega tervendajad, kellelt saab abi. KUI ARST SIND AIDATA EI SAA.. Kõike ei maksa ühte patta panna ja kui tasu on ülikõrge , siis ole ettevaatlik, tal ei saa olla pikka pidu ja miks mitte siis kogu raha kohe kätte saada.
16. juuni 2017, 08:33
Avalikult peaks välja ütlema ka selliste "ravitsejate" nimed, kes väidavad et nad on lausa jumalad, sest ravivad kõiki haigusi. Insulti nimetavad nad "ajupuhastuseks".
Selliste karmimate avalikustamistega toimuks mingigi puhastus kõigi nende "ravitsejate" seas.
kass16. juuni 2017, 04:53
kas ravimtaimedest on inimesed midagi kuulnud? Kas väikeseõieline pajulill,millega ravida eesnääret,ei ütle midagi?
jann15. juuni 2017, 21:52
on ikka olemas lolle,eks usuvad mingeid posijaid,selgeltnägijaid,võiks samahästi oma tervise ja raha kohe prügikasti visata
MEDITSIIN ON ÄRI,15. juuni 2017, 20:58
nahahaiguse ravimiseks pead ootama kuid.Kui siis sinu ekseemi asemel ravitakse seent,siis tekib küll kahtlus.Teise arsti käest saad diagnoosi-nakkuslik dermatiit,kolmas leiab kolmanda tõve.
Miks kohe analüüse ei tehta,miks ei saadeta analüüsiks proovi laborisse?
Nähtavasti selleks,et patsient ostaks ikka ja jälle uusi ravimeid(salve)mida ta tegelikult ei vaja.
maakas15. juuni 2017, 17:09
Eks igal Lhollul omad lõbud..., sellistelt tulebki raha ära võtta.
Solei15. juuni 2017, 15:01
Kuidas ma saan uskuda inimest, kes soovitab surijale lennukipetrooliumi juua ja selle eest küsis ta 500 krooni????
Petturid15. juuni 2017, 14:36
Üks saade on Kanal 11-s (Jututuba), kus tegutsevad n-ö "imearstid!"
??? kas ikka on niii , 15. juuni 2017, 19:08
kui räägid ,siis paluks õieti seda teha !!! Aga see mis sünnib Jututoas ja kanal 12 -el on päris kole ,kuulates läheb süda tõesti kurjaks , milline rahaahnus ja seda kallist minutihinda 2,90 selliselt inimestelt väljapressida katsuvad võimalikult pikalt venitada oma juttudega , kole ,ma muidugi räägin ainult nendest ravitsejatest ja selgeltnägijatest ,aga kaks nõida kes seal käivad räägivad tõsiasju ja väga täpselt räägivad , neile edu !
Jana15. juuni 2017, 13:57
Kes usub imearsti, kes valge habemega vana meest pilve peal... teadsulikult pole veel kumbagi tõestatud, aga raha on nende kummardamiseks miskipärast vaja aina rohkem ja rohkem. Onju nii..posija ja petis Aigar otepäält?!
Vanamutt15. juuni 2017, 12:00
Pikk kommentaar läks modereerimisele. Teen lühidalt - minu kahele tuttavale lapsele (5 ja 7) on määratud raske puue. Peale aastaid solgutamist mööda arste. Lapsed nagu lapsed ikka. Vahel köhivad, vahel nohused. Nüüd siis RASKE puue. Loomulikult on emad kõik vaktsiinid rõõmuga lasknud lastele naha alla poetada. Vast tänu sellele ongi puue välja teenitud.
Keegi teenib selle pealt, et meie tulevik olekski puudeline ega suudaks kaitsta oma kodu ja perekonda.
Me ditsiin on tavaline maff ia. Rä pane äri, kus osanikud teineteisele tööd ja sissetulekut tekitavad. Meid ja meie lapsi vigasteks ja haigeteks markeerides.
Hoidke sellest võimalikult kaugele.
just nimelt pikad kommid lähevad ,, modenahka,,15. juuni 2017, 19:12
talle ei jõua kohe ajudeni ,võtab aega ... :D nüüd kindlasti ka see sinna p...s s ee
to vanamutt15. juuni 2017, 19:14
No seda artiklis olevat Tartu posijat ei tasu küll kaitsma joosta. Mihklik avastati parandamatu haigus ja arst määras talle rohud, et nendega saab haiguse sümptomeid kontrolli all hoida. Mihkel kasutaski rohtusid, kuid võttis lisaks ka Tartu posijaga ühendust ja küsis, kas ta saab seda haigust ravida. Posija olevat vastanud, et tema oskab KÕIKI haigusi ravida ja käskis Mihklil rohud ära jätta. Mihkel aga võttis salamisi rohtusid siiski edasi ja käis ka pidevalt selle posija juures. Kui posija teada sai et ta võtab ikka rohtusid, sai ta vihaseks ja hakkas manipuleerima a la kas sa usud rohkem kuradit või jumalat ning käskis rohud ära jätta. Mihkel jättiski rohtude võtmise, kuid sai kodus insuldi ja võttis peale sele kohe posijaga ühendust. Posija keelas tal haiglasse minna, sest see olevat hoopis "ajupuhastus". Nüüd on Mihkli elukvaliteet peale insuldi olematu.
Milline siis nägi välja posija "ravimine" - natuke vehkis kätega pea kohal andis raamatuid lugeda ja ....näitas talle vandeteooriast filmi...
19:14-le15. juuni 2017, 21:18
Kui peale insulti veel helistada mõistis ilma kõnedefektita, siis pole suurt häda,saab terveks...
21:1815. juuni 2017, 22:21
Arstid räägivad teist juttu. Võiksid kogu artikli läbi lugeda. Kes helistas kas tema või ta naine, mine küsi.
15. juuni 2017, 19:46
Kirjutasin siia pika kommentaari, mis Mihklil juhtus Tartu posija juures, kuid kohe läks "modelleerimisele".
Arvo15. juuni 2017, 11:59
See inimene on küll oma hädas ise süüdi. Ei ole mõtet otsida nüüd süüdlast ei arstide ega tervendajate hulgast. Kui inimene ennast ise lõhub ja pole enda suhtes adekvaatne, ei saa teda keegi aidata. Loomulikult nüüd on kogu maailm süüdi. Sellised inimesed on väga silmakirjalikud ise.
15. juuni 2017, 12:35
Nii palju on oma hädas süüdi et jäi oma suures usus uskuma "tervendajat" kes mainis et arsti juurde pole vaja minna.
tavaarstid pole ka ausad15. juuni 2017, 13:08
arstidel taskud õieli, eriti kirurgid harjunud nn taskuraha saama
inimesed ju surmahirmus nõus meeletult maksma
60+15. juuni 2017, 11:50
Midagi on arstiteaduses siiski mäda. Mul viieaastane lapselaps. Peale vaadates tavaline laps - vahel köha, vahel nohu. Kuulmine tavapäraselt veidi valikuline:) Ema on last sünnist peale iga hädakesega mööda arste vedanud. Nüüd hiljuti määrati raske puue. Tehti rehabilitatsiooniplaan. Väntsutatakse jätkuvalt siia-sinna tegema minuarust mõttetuid tegevusi. RASKE puue, kujutate ette. Ja laps on täiesti normaalse olemisega ja välimusega.
Ja aina huvitavamaks asi läheb. Naabri lapsel, seitsmeaastasel, tuvastati ka raske puue. Ja teekond sama. Laps loeb, kirjutab, tunneb numbreid, näeb välja naga normaalne laps, aga taas RASKE puue. Mitmes komisjonis käidud. Kõik noogutavad - jaa, raske puue.
Ma ütlen teile, mis see on. See on arstide maffia, kes üksteisele tööd tekitavad, et hästi ära elada. Ja meie lapsed on kõik puudega ja ei saa nendest perehoidjaid ega kodukaitsjaid - raske puudega võib-olla kogu eluks.
Arstiteadus on tavaline räpane äri. Hoidke sellest võimalusel kaugele ja mida kaugemal olete, seda tervemad olete! Kui on surmaks aeg, tuleb surra.
Ronja15. juuni 2017, 11:48
Teatud võimetega inimesi on,kuid neid on imevähe. Täpselt nii on ka arstidega, On ARSTE,kes on oma tööst huvitatud ja on arste,kes kirjutavad topsidega ravimeid vaatamata teisi ravimeid ja mittesobivust teisele haigusele. Näit. Kirjutatakse kolesteroolirohi,mis polnud lubatud rütmihäiretega."imearst" võttis 15 minuti eest 100 euri,kusjuures ainsaks muutuseks olid rütmihäited,ekstrasüstolid. Pool aastat olin suures jamas. Kuid,kunagi laadisin teleka ees Tsumaovi seansi ajal kätekreemi ja ühest määrimisest aitas õla närvipõletiku raviks. Olin mitu päeva valudes enne ,kui kreem meelde tuli ja aitas. Issanda loomaaed on suur,on lolle sharlatane ja eriliselt andekaid,häid inimesi.
...15. juuni 2017, 11:28
imelikum on veel see, et paljud meditsiini töötajad sadavad patsiente just toidulisandite firmasse ka ravimite kasutamise asemel ja kiidavad just nende kasutamist rohkem, niiet kus on see õige meditsiin ja kus mitte, annab melda.
15. juuni 2017, 11:41
Sellised arstid on ise toidulisandite võrkturunduse osalised.
penskar15. juuni 2017, 16:09
Ka mul on tunne, et nad saavad toidulisandite müüjailt boonust. Ortopeed vaatas mu valutavat põlve, katsus veidi ja saatis muu toidulisandite poodi (üks kallimaid pealinnas), et pärast selle söömist poole aastapärast vaatame. Hoidsin toidurahalt kokku ja sõin seda jama. 6 kuu pärast oli teine arst ja küsis, mis ma selle aja tegin, saatis mu igasugustesse masinatesse ja nüüd ootan liigese vahetust. Oleks raha, saaks peaaegu kohe, aga raha pole ja alla aasta kuskile ei pääse. Läheks õige mõne "imearsti" juurde, raha pole ja tean, et sealt selle vastu abi ei saa.
Vihaõhutaja leht15. juuni 2017, 11:18
selle asemel, et kirjutada sellet, kuidas teaduslik ja alternatiivmeditsiin koostööle suunata, tekitab Õhtulehe juhtkond hoopis teadlikku laimu ja halvustab ühte poolt.
Treaduslik meditsiin ei tea pooltki veel inimesest! http://microbirth.com/
to vihaõhutaja15. juuni 2017, 12:30
Kõik, mis alternatiivmeditsiinist võtta on ja kõik mis toimib, on juba meditsiinis kasutusele võetud ja siis kaob see "alternatiiv" sealt eest ära. Näiteks igasugu ravimtaimed jms, neid on uuritud ja leitud mis toimeaine on tervendava omadusega ja selle põhjal on hiljem ravimid välja töötatud. Kõik mis ei tööta, see on jäänud endiselt alternatiivmeditsiini ehk umbluuvaldkonda.
Solei15. juuni 2017, 11:12
Neid imearste võib külastada juhul, kui haigus kallal on, aga koostööd arstiga tuleb teha 100%.Ei tohi eelistada üht teisele.Kui räägid arstile ja arutad temaga läbi kõik raviviisid, siis kindlasti toetab rahvameditsiin kaasasgset teaduslikku ravimeetodeid.
11:12, 15. juuni 2017-le15. juuni 2017, 21:21
"...aga koostööd arstiga tuleb teha 100%...."
Just. Seda ütles kuulsa Äksi nõia lapselaps ,ravitseja Riho, niisamuti.
Realist15. juuni 2017, 11:07
Kus mu kommentaar on? Kas moderaatorile hakkas vastu et ma viitasin tasulisele artiklile? või et võrdlesin teaduspõhist meditsiini alternatiivmeditsiiniga?
Kommentaar vastas reeglitele
15. juuni 2017, 11:18
õhtulehes on imelik it-süsteem ja kommentaar ilmub alles tükkmaad hiljem. nad võiksid oma it asju parandada et ei tuleks topeltkommentaare. alternatiivmeditsiin on vaat et isegi kallim tavameditsiinist.
vastuseks15. juuni 2017, 11:06
õhtulehe üleskutsele. Minu pereliiget on imearst aidanud. Üks Kašpirovski seanss ja tõsine probleem kadus. Tuttavaga kunagi muljetades ütles ka tema, et aitas, aga teise probleemi puhul.
Võtke või jätke, aga selline on minu kogemus.
15. juuni 2017, 11:19
sa lasksid ennast ise lihtsalt tühjaks, olid vaikuses ja su "süsteem" läks iseenesest korda.
vastuseks16. juuni 2017, 12:43
Tead, sinusugused energiatest ja süsteemidest patrajad võiks oma suu kinni hoida. Aga ei jäksa, sest ego vajab upitamist.
faktid aga15. juuni 2017, 11:01
Analoogilisi juhtumeid on tavameditsiinis kordades rohkem, kui aus olla. Küll pannakse vale diagnoos, valed ravimid või lihtsalt ei hoolita ja saadetakse koju tagasi.
Tex15. juuni 2017, 10:37
Meie tavameditsiin on samasugune soolapuhumine. Ravitakse sümptomit mitte haiguse tegelikku tekitajat / põhjustajat. Ei hakka pikemalt siin joonistama, aga ütlen, et oma elus olen tervise tagasi saanud alternatiivse ravi toel. Ilma mingisuguse kahtluseta.
15. juuni 2017, 11:02
to Tex15. juuni 2017, 12:36
Jälle see tüüpiline umbluu-jura, et ravitakse sümptomit, mitte põhjust. Alati ei saagi põhjust ravida, sest inimene on enamuses oma hädades ise süüdi. Kui inimene on endal maksa ära rikkunud alkoholismiga, siis meditsiin saabki ainult maksahaigust ehk sümptomit ravida. Põhjus on inimese enda vale elustiil. Meditsiin ei saa olla täiskasvanud inimesele lapsehoidja eest. Kui inimene saab autoõnnetuses viga, siis murtud käed-jalad lapitakse kokku, see on ka nö sümptomite ravi, põhjus on tavaliselt joobes juhtimine või kihutamine.
See sümptomite ravimise jutt on nii ära leierdatud ja ajuvaba. Puhake jalga, umbluu-mehed.
Tex15. juuni 2017, 20:37
Aitäh ravivate kommentaaride eest.
toktor Prohvessor15. juuni 2017, 10:35
1. diagnoosi õigsust kontrollitakse lahkamisel
2. insuldi oleks ta ilmselt ka ilma imearstita saanud, see ei ole ennustatav
15. juuni 2017, 10:47
On küll ennustatav - pidevalt kõrge vererõhk.
dr. Prohv15. juuni 2017, 11:12
kõrge vererõhuga kui eelsoodumusega insuldiks võib elada aastaid ilma insuldita, insuldi saabumise hetk ei ole ennustatav. Võid saada kohe, võid saada kevadel x aastal.
usu või ära usu15. juuni 2017, 10:34
vaadake kanal 12 jututuba ja siis saate aru miks
see saade15. juuni 2017, 10:47
on kuritegelik, täiesti arusaamatu, miks sellist lubatakse. ja see on kohutav, kuidas inimesed sellist puhast soppa usuvad, tean ise kõrgharidusega meditsiinitöötajat, kes viib oma raha posijatele ja ennustajatele. ja usubki, et ennustaja ütleb, kuidas elu läheb :D lihtsalt hale on vaadata rumaIaid.
:)15. juuni 2017, 11:25
Kanal 12 meeletu raha kokkukraapija, vahel ajaviiteks vaatan et nalja saada ja uskumatu kui palju on helistajaid. Probleem on vist selles et arstile pääsemine raske, meeletud järjekorrad eriarstide juurde ja tasulisse saad KOHE, samasse kabinetti ja sama arsti juurde.
15. juuni 2017, 10:07
Sisu ei vastanud kommenteerimise reeglitele
aga arstid kirjutavad kilode viisi rohtusid15. juuni 2017, 10:27
üks nn imearst eksis ja kohe materdatatakse aga tavameditsiiniarstid saadavad üle ühe
varbad ees külmkambrisse, seda ei arvesta keegi
On kokku loetud?
to olgu15. juuni 2017, 10:48
aga nii ei saa, et üldse valetajaid ei usu, mitte et valid parema valetaja?
Palju õnne siis15. juuni 2017, 11:03
Et Te ka ei väsi. Viige, kelle asi, enda raha, ise teate, mis sellega teete.
15. juuni 2017, 10:06
Sisu ei vastanud kommenteerimise reeglitele
15. juuni 2017, 10:44
Meie arstiabi ei tegele veresoonte diagnostikaga. Hiljuti ütles üks arst et milleks seda ilmaasjata teha, et aparaadi alla saadetakse ja uuritakse alles siis kui on juba midagi nihu. Aga siis on patsient muutunud juba kliendiks, kellele saab kilode viisi ravimeid müüa või kalleid oppe teha, millega saab Haigekassast raha välja peilida. Selle asemel et juba varakult kindlaks teha veresoonte olukord ning hakata seda umbumist takistama. Inimesed ju ise ei näe oma veresoonte sisemist seisu. Ja nii on eraarstid oma aparaatidega lausa teretulnud äri neile.
15. juuni 2017, 10:02
Alustuseks oleks hea, kui ajakirjanikud vastutuse võtaksid ja ei tituleeriks posijaid ja muid šarlatane imearstideks. On olemas päris arstid, aga kutsuda igasuguseid kehkenpükse imearstideks on ikka kurjast.
väga15. juuni 2017, 10:49
Manna15. juuni 2017, 09:34
On olemas tervendajaid ja soolapuhujaid ja veel igasugu jama, lihtsalt on vaja hoolega valida, kelle juurde minna, uurida, uurida ja veel kord uurida. Yhed votavad ainult raha, tervendajad ravivad! Tean omast kogemustest.
lugeja15. juuni 2017, 09:40
Sama ka tavaarstidega, tervendajatega kogemused puuduvad. Tavaarstidega saad ka pooltel juhtudel petta, aga sellest Õhtuleht artiklit ei tee. Samas eks seda on omal nahal kogenud vast kõik isegi, puudub uudsus ja kõmu :) Tundub et ka antud loos oli süüdlane tavameditsiin, mille esindajad kusagil viga ei näinud. Tervendajad insulti ikka esile kutsuda ei saa (kui saavad, siis peavad neil ikka tõesti jumalikud võimed olema :) )
15. juuni 2017, 09:57
Võivad küll insuldi esile kutsuda ilma et tervendaja seda ise teaks... Kui tervendaja, kellel on võimsam energia ja "laeb" sellega või oma tugeva mõtteenergiaga oma klienti, siis pani ta sellel mehel sisemised energiad käima. Veresooned aga olid mõnes kohas umbes või liiga nõrgad ning oligi tagajärg käes. Insulti on saadud isegi joogaashramites ja Kailashi matkal.
to lugeja15. juuni 2017, 10:52
ei saa nii loII ju olla ja nii valesti aru saada loetust, mis lugeja sa oled, kui aru ei saa? mitte tervendaja ei kutsunud insulti esile, vaid tervendaja mula peale ei läinud patsient õigel ajal arsti juurde, siis oleks ehk saanud ära hoida. tajud vahet? no vist mitte.
irw15. juuni 2017, 10:52
pole neil mingit võimu ega energiat, puhas jama ullikestele.
to lugeja15. juuni 2017, 10:00
Võivad küll insuldi esile kutsuda ilma et tervendaja seda ise teaks... Kui tervendaja, kellel on võimsam energia ja "laeb" sellega või oma tugeva mõtteenergiaga oma klienti, siis pani ta sellel mehel sisemised energiad käima. Veresooned aga olid mõnes kohas umbes või liiga nõrgad ning oligi tagajärg käes. Insulti on saadud isegi joogaashramites ja Kailashi matkal.
Helle15. juuni 2017, 10:03
Ärge ajage häma. Ennast tervendajaks tituleerivad inimesed on samasugused soolapuhujad kui kõik sellesse kategooriasse kuuluvad tegelased.
to manna15. juuni 2017, 10:50
šarlatanid on nad kõik, osad on osavamad lihtsalt sinusugust ära petma.
ja kuidas suhtuda sellesse ,kui kutsub surnud ,,rääkima ,,15. juuni 2017, 09:11
ja mammid tahavad teada ,mis arvab 50 aastat tagasi surnud vanaema temast ja mis sõnum on talle öelda !???.... jaaa palub vabandust ja soovib kõike head ... ahhhah jaa annan andeks talle ja oiii kui tore ,et ta mind ikka veel meeles peab ,pisar tuleb silma nuuks ... aaiitähhh , aaiitähhh teile ja ongi 20- 30 min. läinud ja korruta nüüd see 2,90 -ga !!! Vaatame kes täna kell 10,45 jälle puhumas ja o m a tarkust jagamas on !?
igal inimesel on endal15. juuni 2017, 09:10
olemas võimed nii ennast aidata kui ka kahjustada. Tuleb lihtsalt olla tasakaalus ja teha endale tervislikke valikuid. Olen käinud nii tervendajaid pidi kui arstid mind noa alla tahtsid saata ja lõpuks saanud vaid endaga tegelemisest abi. Nüüd soovitan ka teistele, et ärge lootke arstidele vaid olge ise hoolas enda tervise suhtes. Kogemuse tervendajatest sain nii palju, et käisin seetõttu seal, et mul polnud eneseusku, et suudan end ise aidata. Tervendajad rohkem võtsid minult kui, et tervendasid mind. Kuid ega enne ei usu kui omad vitsad kätte sain.
15. juuni 2017, 09:21
Lõpetage igasuguste seebiooperite vaatamine, poliitiliste kakluste lugemine, saagimlike labasustega kaasaminemine tantrajuntrapuntraväntrades osalemine jne jne ning oletegi tervemad. Mis te arvate et see on juhuslik, et meedia ja TV paiskavad teile pidevalt igasugust p* näkku? Ei, sest mida rohkem te sellega kaasa lähete, seda haigemad te olete ja seda rohkem saab teilt kasseerida ravimise eest raha sisse ning pole vahet, kas seda teevad nõiad või arstid.
15. juuni 2017, 10:19
Tervendajatel võib olla suurem mõttejöud, kuid neil pole puhas väli. Seetõttu nad rohkem võtavad kui annavad. Selle asemel võiksid inimesed tõesti iseendaga rohkem tegelda.
väli ehk vibratsioon15. juuni 2017, 12:37
ongi kõigil erinev. Vahet pole kas tervendaja või tavainimene. Jama on siis kui tervendaja väli on nõrgem kui abivajaja väli ehk vibratsioon. Mina näiteks ei saa igal ühel endale massaazigi teha lasta kuna minu väli ehk vibratsioon on kõrge, siis masseerija võib minule kahjulikult mõjuda. Seetõttu olengi arendanud enda mõttejõudu ja püüdnud võimalikult vähe suhelda, et kõiki mitte energeetiliselt toita. ise tahaks ka nagu elada. Soovitan seda ka teistele.
15. juuni 2017, 13:07
Need massöörid kes sinult energia ära tõmbavad on oma seansi ajal tavaliselt suured jutupaunikud.
15. juuni 2017, 13:42
Suurem jagu massööridest tegeleb esoteerikaga. On olnud igasuguseid juhtumeid, kus massöör võtab äkki keset seanssi ilma kliendi nõusolekuta oma pendli välja ning hakkab mingeid "diagnoose" panema, süstides inimese alateadvusse et ta on nii haige-nii haige, just siit kohast ja sealt kohast, pendel näitab!! Järgmine sädistab terve seansi ajal kuidas ta ema visualiseeris omale auto alla jäämist ja mõtleks vaid, jäigi auto alla! Kolmas on agar oma guru kohale kutsuma. jne.jne. jne. Nii et issanda loomaaed on alati suur.
mõne juttu kuulad mõnuga15. juuni 2017, 16:22
aga nagu keegi tuttav ütles, et massööril oli vastik hääle kõla. Mina pidasin silmas energeetikat. Kõik kõigiga ei sobi lihtsalt. Kuna minul on kõrge vibratsioon, siis ma ei taha et minu aurasse end toituma sätitakse. Seal on juba piisavalt inimesi.Iga inimene peab ise oma vibrat tõstma.
15. juuni 2017, 14:20
Suurem jagu massööridest tegeleb esoteerikaga. On olnud igasuguseid juhtumeid, kus massöör võtab äkki keset seanssi ilma kliendi nõusolekuta oma pendli välja ning hakkab mingeid "diagnoose" panema, süstides inimese alateadvusse et ta on nii haige-nii haige, just siit kohast ja sealt kohast. Järgmine sädistab terve seansi ajal kuidas ta ema visualiseeris omale auto alla jäämist ja mõtleks vaid, jäigi auto alla! Kolmas on agar oma guru kohale kutsuma. jne.jne. jne.
15. juuni 2017, 09:02
tule taevas appi15. juuni 2017, 08:56
on ikka LOLLIKESI kes usuvad ,inimesed tulge ometi mõistusele -hea raha väljapressimise koht .
aga15. juuni 2017, 10:54
loIIidelt tulebki raha ära võtta, muidu raiskavad veel ära :D
matsu15. juuni 2017, 08:55
Enamus haigusi paraneb ise ja tervendajaks võib igaüks hakata, sest see on vaid jutt ja inimeste lollitamine.
Ivi15. juuni 2017, 08:51
mina olen tervendajatelt abi saanud ja sellepärast usun, et selliseid inimesi on, kes suudavad tevendada. arstid ei saa jagu paljudest haigustest, sest vastavaid ravimeid pole sageli. Üks näide, mul oli põlve artroos tohutute valudega 13 a. tagasi. Ravi ju pole sellele, raviti küll, aga tulemusi polnud. Ekstrasents ravitseja tegi terveks kolme päevaga ja siiani on põlv terve. Teine näide-mul oli silma ees pidevalt tumepruun nagu ämblikuvõrk, silmaarst lootust ei andnud, tervendaja juurest koju tulles, oli see kadunud. olen veelgi abi saanud ja sellepärast usun neid.
15. juuni 2017, 10:05
Ärge ajage jama. See on Teie uskumus, et posija Teid terveks ravis. Või ajate Te siin lihtsalt meelega umbluud.
to ivi15. juuni 2017, 12:40
Abi sa said, sest aktiveerisid ise oma tervendavad jõud. Sul oli selleks vaja teise inimese abi, et endasse uskuda. Järgmine kord jäta vahendaja ehk tervendaja ära ja õpi ise oma energiat suunama. Eneseabi õpikuid on oi kui palju.
jälle15. juuni 2017, 10:55
üks totakas loba ajamas. või siis mõni nn tervendaja ise reklaami tegemas, et töö otsa ei saaks.
mats maalt15. juuni 2017, 08:48
Pealkiri sama,justkui kõik autojuhid on roolijoodikud. On posijaid keda huvitab vaid raha ja kuulsus. On ravitsejaid ,kes aitavad inimesi nii kuidas suudavad.Ühelt selliselt olen isegi abi saanud.
matsile15. juuni 2017, 10:56
õige, aitavad nii nagu saavad. aga asi selles, et nad ei saa. nii lihtne see ongi. kes muud usub, on turakas.
matsile15. juuni 2017, 10:57
õige, aitab nii, nagu saab. aga ta ei saagi. nii lihtne see ongi. kes muud usub, on puhta tu ra kas.
Jan15. juuni 2017, 08:46
"Ravida saab kõike":D
Loomulikult; kes siis poleks kuulnud mustlaste mesijuttu, et mida rohkem maksad, seda helgem tulevik.
imelik15. juuni 2017, 08:41
Kuskilt tahab ju inimene oma hädas abi saada, kui diplomeeritud arstid kinnitavad, et häda pole miskit.
Arstiabi on meil üsna kõrgel tasemel haiglaravis, samas saada teada oma vaevuste põhjust enne, kui
jõuadki kiirabiga haiglasse, pea olematu. Diagnoosimise võimetus perearstide tasandil põhjustab ka tohutu raharaiskamise: inimesed püüavad ise käia ühe ja teise eriarsti juures, et teada saada oma häda põhjust.
15. juuni 2017, 10:05
Posijate hea omadus ongi see, et nad kuulavad inimese näiliselt väga osavõtlikult ära. Siis aga võtavad suure raha ja tegelikult abi ei miskit.
Olin15. juuni 2017, 16:10
80 påeva haiglas. Arste nãgin selle aja jooksul ca 15 korda. Allies haiglast lahkudes sain teada milliseid uuringuid tehti. Kahjuks uuringud ja ravi oli ainult paberil.
Mhh15. juuni 2017, 08:38
Insulti vist päris ennetada ei saa...
vist ja vist15. juuni 2017, 10:58
aga kasuta googlet ja saa teada - saab ja kuidas veel!
Realist15. juuni 2017, 08:38
lugu jääb lugemata, sest ma ei anneta Ajusaagimile raha aga see imearstide ja nõidade teema on jätkuvalt väga kummaline. Mida on arstiteadus ja arstid nii valesti teinud, et inimesed valivad ravi asemel posija? Tihti räägitakse, et arstiteadus, arstid, ravimid, ravi ja teadus on kõik üks suur OÜ ja tahavad ainult teie raha. Ärge andke neile raha. Ja siis tassitakse pool oma säästudest nõia-malle kontole.
Inimesed on oma ebausus teaduspõhise meditsiini suhtes realistliku hinnangu kaotanud ja vähimagi vastuolu juures pöördutakse alternatiivmeditsiini, homeopaatia ja ravitsejate poole. Sama nähtus on ka teaduse ja religiooni suhtes. Kui teadus ei oska kõike seletada siis pöördume religiooni poole, sest neil on kõik vastused juba olemas. See on absurd.
Alternatiivmeditsiini ja kõige sinna juurde kuuluvaga võiks kokku võtta ühe sõnaga- psühholoogia! Inimesed valivad et ma tahan uskuda tervenemisesse ja usuvadki, olenemata mida tervendaja teeb või ütleb. Ja isegi kui tervenemist ei toimu, usutakse et tänu protsessile on mul parem kui varem. Igatpidi lollikindel. Ja isegi kui s*temaks läheb, siis on viga temas ja mitte tervendajas.
Arstiteadus ei tee imesid ja tunnistab seda. Haigused võivad olla eluohtlikud ja ka lõppeda surmaga. See on alati edasiliikuv protsess, et ravida aina raskemaid haigusi. Ravitsejad sonivad aga ikka oma surnud ringi nagu keskajal- ravime kõike!
Mind väga morjendab sellised uudised kus aletrnatiivmeditsiin järgmise ohvri külvab. Selle asemel et läbi käia õiged raviprotseduurid koos ravimite ja järelvalvega, valitakse kahtlased ja põhjendamatud sümptoomiravi sammud, topitakse suhu kõike mida posija soovitab, ostetakse eliksiire ja tootemeid, maetakse lävepaku alla heina ja seintele soditakse riste. Paneb pead vangutama
to realist15. juuni 2017, 17:59
Kahjuks arstid ise ei teeks neid süste ehk blokaade endale ega sööks statiine ehk kolesterooli vastaseid rohtusid ms teevad lõpuks dementseks. Mina eelistan küll nõelaravi blokaadi asemel kätte, sest ma hoolin enda tervisest.
lugeja15. juuni 2017, 08:36
Kas Öhtuleht mõtleb kõik need lood välja? Mis mõtet neil on kui ei öelda nende nõidade ja imearstide nimesid? Igayks võib valetada neid lugusid. Nende lugude mõte võiks olla uuriv ja paljastav, et avalikustada need posijad. Praegu on need nagu klatšilood,keegi ei saa midagi tõestada.
...15. juuni 2017, 08:35
kuid iomelik ka see, et käis arstil ja arst ei leidnud siis ikkagi kohe insuldi eelset haigust, insult ei teki ilma eelneva haiguseta, siis pidid veresoontes probleemid olema, mida arst ei tuvastanud juba alul, järelikult ikka sealt sai alguse probleem.
isegi15. juuni 2017, 08:28
artiklit mitte lugedes. miss -kes on imearst ja miks peaks uskuma?
15. juuni 2017, 08:16
imelik, et keegi üldse neid usub.
ei ole imelik15. juuni 2017, 10:59
maailm on loIIe täis.
caff15. juuni 2017, 19:12
konstitutsiooniliselt on igaühel õigus haridust saada, mitte kohustus selleks