Põletikud kimbutavad? Viska oma menüüst välja need kuus asja (1)
1. Sai sisaldab rohkesti rafineeritud süsivesikuid, mis tõstab insuliini taset kehas ja soodustab seeläbi põletike teket, kirjutab Healthy Fit Lifetime. 2012. aastal ajakirjas Journal of Nutrition avaldatud uuringu andmetel väheneb saiasöömise lõpetamise järel põletike risk tugevalt.
2. Lehmapiim sisaldab laktoosi ja valke. Paljud inimesed on aga laktoositalumatud ning lehmapiima joomine soodustab põletike mitte paranemist.
3. Frititud toidud. Kõrgel temperatuuril õlis valmistatuna tekivad toidus ained, mis kehale sugugi ei meeldi.
4. Taimeõli. Mitmed õlid sisaldavad põletikke sisaldavaid aineid. Püüa õlide seast valida tervislikeim, näiteks oliivõli.
5. Alkoholi põletamiseks peab keha tegema palju ülemäärast tööd, samuti jõuab alkoholist kehasse mitmeid kahjulikke toksiine, mis kahjustavad ennekõike maksa.
6. Poolfabrikaadid on äärmiselt kehavaenulikud ning põhjustavad neis peituvate ainete tõttu kehas tõsiseid põletikke.
Ehk siis valke ei peaks tarbima w? mida veel irw