Foto: PantherMedia / Scanpix
Keha
30. juuni 2017, 14:10

11 märki, et peaksid KOHE puhkusele minema (5)

Ilma naljata - kui tunned end ära üheski allolevatest punktidest, on selge, et sa oled kurnatud ning viimane aeg on minna puhkusele. Viivitamata!

* Peeglisse vaadates näed justkui passifotot. Väsinud ja tõsine silmavaade annab märku, et sa vajad pausi, kirjutab Business Insider.

* Sul on unehäired. Ilmne märk ületöötamisest ja stressist.

 * Sa ei naudi pere ja sõpradega koosolemist. Kui tunned selles osas tüdimust, on kindel, et vajad puhkust,

* Sa teed tööl vigu. Ilmne märk väsimusest. See süveneb, kui sa õigel ajal pidurit ei tõmba!

* Sa ei taha tööd teha. Kui sa esmaspäeval ei taha tööle minna ja sinna jõudes ei jaksa juba mõnekümne minuti pärast midagi teha, vajad sa vähemalt minipuhkust.

* Sa ei saa naljadest aru. Kui sa ei suuda naerda ega teistega koos nalja visata, on see märk tüdimusest ja stressist.

 * Ka väiksemad asjad tunduvad rasked. Kui sa vajad rohkem aega pisiasjade tegemiseks, tahab keha puhata.

* Su elu keerleb töö ümber. Kui sul on juba hommikul tõustes mõtteis töö ning mõtled sellele ka õhtul voodisseminnes, soovib su aju puhkus.

* Sa elad ebatervislikult. Kui su söögiks on kujunenud šokolaad või krõpsud, on see märk stressist ja suutmatusest enda eest hoolitseda. Peleta energiapuudust puhates!

* Sa ei puhka vabal ajal välja. Pärast tööd suudad sa end vaid diivanile lohistada ja nii jääbki. Väsinud oled ikka. Viimane aeg puhkuseks!

* Su unistused ei ole tööga seotud. Kui sa mõtled vaid mõnusast puhkusest ja unistustesse töised kordaminekud ei mahu, siis puhka ometi!