Joogafestival otsib vabatahtlikke!
Inimesed
4. juuli 2017, 15:58

VIDEO | Joogafestival otsib vabatahtlikke! (3)

Suvine joogafestival, mis toimub Haapsalus 22. ja 23. juulil, ootab vabatahtlikke festivalipäevadeks. Tulla võivad kõik, sealhulgas nii noored alates 16. eluaastast kui ka eakamad pensionärid, kes tahavad  pühendada oma aja, oskused, kogemused ja hea tahte festivali õnnestumisse!

Milliseid ülesandeid vabatahtlikud täidavad? 

Nad saavad abistada erinevate ülesannete täitmisel joogafestivali ajal ametites, nagu näiteks piletimüüjad, piletikontrolörid, koristajad, pakihoiu teenindajad, lava tehnilised abilised jne. Vabatahtliku tööpäev kestab keskmiselt 6 tundi.

Joogafestival otsib vabatahtlikke!

Mida saab vabatahtlik oma panuse eest? 

Vabatahtlikkuse printsiibi kohaselt (joogas kutsutakse seda karma jooga või seva, mis tähendab jumalikku vabatahtliku teenimise privileegi) vabatahtlikele rahalist tasu ei maksta. Teha midagi kogu südamest ja enda täielikuks rahulduseks ongi parim tasu. Joogafestivali vabatahtlikuna osalemise suurimaks motivaatoriks on soov omandada uusi teadmisi, oskusi ja kogemusi, sealhulgas festivali korraldamise kogemust, nautida Haapsalu ilu ja suurepärast festivali atmosfääri, suurendada oma koostöö- ja sotsiaalset võrgustikku, arendada ühtekuuluvustunnet ning teha lihtsalt head.

Korraldajad hoolitsevad selle eest, et vabatahtlikud oleksid erinevate ülesannete täitmiseks hästi ette valmistatud ja informeeritud. Samas on nad avatud vabatahtlike endi ettepanekutele ja headele ideedele. Peetakse väga oluliseks, et vabatahtlikud tunneksid end osana festivali tiimist.

Vabatahtlikud saavad festivali passi, millega saab tööst vabal ajal osa võtta linnusehoovis toimuvatest töötubadest ja kontsertidest, vabade kohtade olemasolul ka kultuurikeskuses toimuvatest töötubadest, ühe söögikorra (lõuna) päevas, õiguse telkida linnuses või koolimajas põrandal (oma varustusega) ning festivali logoga T-särgi. Transpordikompensatsiooni pole kahjuks võimalik pakkuda.

Vabatahtlikud on joogafestivali otseside osavõtjatega. Nad peegeldavad kõigile oma abivalmiduse, heatujulisuse ja pealehakkamisega joogafestivali ideed avatud südamega elamisest. Vabatahtlikud näitavad, et joogafestival on tõeline hinge pidu! 

Kui sul on huvi abistada joogafestivalil vabatahtlikuna, siis kirjuta Hälysele ([email protected]) mida sa hästi oskad ja millist ülesannet soovid joogafestivalil täita, lisa ka telefoninumber, vanus ja T-särgi number.

Vaata, mis toimus viimasel joogafestivalil!