Pirita randFoto: Alar Truu
Eesti uudised
10. juuli 2017, 18:18

Hoolimatu jalgrattur sõitis rannas üle väikelapse, tundmata huvi, kui tõsiselt laps viga sai (12)

Tallinnas Pirita rannas sõitis jalgrattur üle väikse poisi. Meedik leidis lapse seljalt jalgratta rehvi jäljed, laps sai ka marrastusi. Hoolimatu jalgrattur lahkus sündmuskohalt huvi tundmata, kui tõsiselt laps viga sai.

Täna kella nelja paiku pöördus Pirita rannas G4S rannavalve poole meesterahvas, kelle 3-4aastasele pojale oli otsa sõitnud jalgrattur, kes seejärel kohe sündmuskohalt põgenes. Juhtum leidis aset Pirita ranna muuli juures liival, edastas G4S.

G4S meedik avastas last üle vaadates tema selja pealt jalgratta rehvijäljed, mis viitasid sellele, et lapsest sõideti rattaga üle.

Meedik puhastas otsasõidust põhjustatud marrastused ja andis väikese poisi isa hoolde tagasi. Kiirabi laps ei vajanud.

Oma pojaga rannas jalutanud mees on nägemispuudega ja seetõttu ei osanud ta jalgratturi kirjeldust edasi anda. Tema abikaasa koos teise lapsega oli natuke maad eemal.

"Iga rannakülastaja peab mõtlema ohutusele ja olema ka teiste rannaliste suhtes tähelepanelik," ütles G4S rannavalvur Karl Seemel. "Jalgratturi käitumine oli täiesti hoolimatu ja argpükslik. Ta isegi ei vaevunud kontrollima, kui tõsiselt laps viga sai," rääkis rannavalvur.

Juhtunust teavitati ka häirekeskust hädaabinumbril 112.