Foto: PantherMedia / Scanpix
Keha
14. juuli 2017, 16:41

Kümme pakilist küsimust seksi kohta, mille vastuseid võiks igaüks teada (11)

Kas abieluõnne nimel peab iga päev seksima? Kas meestele meeldimiseks peab end kogu aeg raseerima? Mida kauem seks kestab, seda parem? Siit leiad vastuse kümnele seksiga seotud pakilisele küsimusele, mida igaüks võiks teada.

1. Kas abieluõnne nimel tuleb igal õhtul seksida? Kindlasti mitte. Kui sageli peab seksima, otsustab iga paar ise. Mõnele piisabki ehk korrast nädalas, kirjutab Cosmopolitan, sest lisaks seksile määrab abielus õnnelikkuse veel palju muid väikeseid asju.

2. Kas naine peaks iga vahekorra ajal orgasmi saama? Paljud naised peavad orgasmi saamiseks siiski rohkem keskenduma ning mõned orgasmi ei saagi.

3.Kas mehed tahavad vaid raseeritud naisi?  Vale puha! Kui mees sind raseerimata ei taha, ei ole ta su aega väärt.

4. Kas naine peab mehele oraalseksi tegema? Suuseksi ei pea keegi kunagi kellelegi tegema. 

5. Kas voodielu on igav, kui seksida vaid ühes asendis? Mis jutt see on? Igal paaril võib olla oma lemmikpoos, mis nende jaoks kõige paremini toimib. 

6. Kas mehe jaoks pole mugav seksida, kui ta peab kondoomi kasutama? Mis mugavus? Oluline on ju see, et suguhaigused ei leviks ning keegi soovimatult ei rasestuks.

7. Kas naine peab olema valmis kõike proovima? Ei pea, keegi ei pea kõike proovima. Ka siis, kui teised temalt seda nõuavad.

8. Kas abielupaar peab alati lõpetama ühel ajal? Paarid saavad seksides harva ühel ajal orgasmi, seega ei tasu end sellepärast veel halvasti tunda.

9. Kas naine on erutunud vaid siis, kui ta on märg? Ka kõige seksikama mehe kõrval magamine ei pruugi naise tuppe libedaks teha. Selleks ju ongi libesti välja mõeldud!

10. Kas seks on hea vaid siis, kui ta kaua kestab? Ei. Liiga pikk seks väsitab.