Keha

Kuidas mõjutab suvine päike vananemist? (4)

LISA KOMMENTAAR

ätt.7. august 2017, 06:36
Pole olnud kerge ei lapsepõlves ega töömehe elus,pole mingi kreemitaja aga päikese käes oldud pidevalt kas katmata või õhukeselt riides aga isegi munandite nahk on sirgem kui kuulsate rokipeerude näod !
pr.Julie6. august 2017, 17:10
Olen päikesesõltlane. Kaitsekreeme kasutan vaid siis, kui plaanis kuskil lõunas rohkem kui 2 tundi päikese käes olla keskpäeva paiku. Kui ma olen oma kevadise päikeselaksu kätte saanud, siis umbes 3-4 nädala pärast kasutan koorijaid üle keha. Kõik surnud naharakud tulevad maha ja nahk jääb pehme nagu beebil ja ühtlaselt jumekas. Nägu tahab niisutamist ja vitamiine, muud kunsti siin ei ole.
xxx5. august 2017, 21:14
Ei ole kunagi mitte midagi peale tõrvaseebi ja õli oma näol tarvitanud, olen 62 aastat vana ja mul pole praktiliselt ühtegi kortsu. Pesen nägu õhtul tõrvaseebiga, külma veega, hommikul vaid külma veega loputan. Tõsi, viimastel aastatel päikest enam eriti ei võta. Kõik sõltub geneetikast ja sellest, mida endale sisse süüakse. Õige toitumisega on näonahk tipp-topp.
5. august 2017, 10:29
"....seega laubal, ninaseljal ja KOONUL... " :D Inimesel on siiski nina ja ülejäänud artikli stilistika mingit erilist mängulist sõnakasutust ka ei toeta - vaadake ometi oma kirjatükk enne avaldamist üle!