Terviseuudised

Maa-apteegid panevad proviisorite puudusel uksi kinni, kuid erihariduseta teenindaja ei tohi kliendile ravimit kätte anda

PEREARST: maa-apteekide kaitseks tuleb seadust muuta! (15)

LISA KOMMENTAAR

!9. august 2017, 09:58
Mõni poliitik on omal ajal otse välja öelnud,e t kogu rahvas tuleb kokku ajada Suur-Tallinnasse ning asi tahe!
!9. august 2017, 09:56
Moderaator on täna küll üsna ülipüüdlik. Ja tabusõnad äraarvamatud. Just äsja võeti maha järgmine omaaegne laulusalm. See pole küll ropp ega solvav, aga ju on siis poliitiliselt ebaõige. Üritan kirjutada moonutatult, ehk läheb läbi.
O.o E.e.s.t.i.m.aa, o.o s..ü.n.n.i.m.a.a
k.u.n.i. .s.u. .k.ü.l.a. .v.e.e.l. .e.l.a.b,
e.l.a.d. .s.i.n.a. k.a!
Moderaator korjas ära. Kirjutan uuest, Silutult ja jupikaupa.9. august 2017, 09:51
Kunagi me laulsimee sedasi:
Oo Eestimaa, oo sünnimaa
kuni su küla veel elab,
elad sina ka!
Kunagi me laulsime sedasi:9. august 2017, 09:50
Oo Eestimaa, oo sünnimaa
kuni su küla veel elab,
elad sina ka!
Aga praeguste pealinna poliitikute arvates ei elagi maal mitte inimesed vaid mingid ajast maha jäänud veidrikud pool-muuseumieksponaatidest maakad. Mõni on otse välja öelnud, t kogu rahvas tuleb kokku ajada Suur-Tallinnasse ning asi tahe!
Ja mis Eestimaa see veel elama peaks? Meil on siin ju hoopiski suure Evrosojuuzi väikene ning tähtsusetu ääremaa-provints!
sanitar8. august 2017, 09:18
No kui apteek ei suuda leida endale professionaalset töötajat, siis ei ole ju apteeki vajagi! Kauplused, ja e-kaubandus on olemas. Apteegid kinni, käsimüügi ravimid sinna ja retseptirohud keskustesse või arsti tellimisel kulleriga - postiga koju. Apteegid täna meil suuresti ravimitootajate omad, need ajavadki praegu oma kasumit taga. Pange poodi ravimid ja kohe on ravimitootjad nutuga kohal, et ilma apteegita on kohe maailma lõpp käes. Küll näete!
Valve arvab8. august 2017, 08:37
Pole aega ! Muudki teha ! Ärge tüüdake oma tööga ! Pseudoprobleem ja pealegi on esmaseks vaja need õnnetud samasoolised õnnelikuks teha !
Vikatimees8. august 2017, 08:35
väga idiootsed seadused ja tõlgendused,kuid arvestades sellega kes ja milline kari tolakaid neid vorbivad siis vist jah--otsene tõlge maksa füüri ja positiivne otsus käes--nagu ikka igas valdkonnas----
Joh8. august 2017, 08:08
"PEREARST: maa-apteekide kaitseks tuleb seadust muuta!"
Seadust tuleks muuta maa-elanike kaitseks mitte maa-apteekide kaitseks. Käesolev olukord ongi tekkinud apteekide mitte rahva kaitsmise tõttu. Nõue proviisori olemasoluks oli apteekide lobitöö tulemus, et takistada lihtsamate ravimite müüki tavakauplustes. Seega:
1) Lihtsamad ravimid tavakauplustesse
2) Apteegis ei pea proviisor füüsiliselt kohal olema
lugeja8. august 2017, 08:07
Kui Eesti seadus takistab elanike teenindamist, tuleb see muuta. Kui takistuseks on aga seaduse "tõlgendamine", tuleb tõlgendajad uutega asendada! Nii lihtne see ongi.
oh sind lihtsameelset8. august 2017, 08:24
kui siin midagi muutub, siis vaid aadelkonna kasuks ja tavakodaniku kahjuks.
Ei ole sinust lihtsameelsem.8. august 2017, 10:25
Lihtsameelne on see, kes arvab, et asjad iseenesest paranevad. Oota vaid ja lase iga päev rohkem endale pähe istuda. Ei, rahvas, magavale kassile ei jookse hiir suhu.
Opti8. august 2017, 07:37
Tuleb muuta suhtumist, et kodanikud ei oleks võimurite jaoks vaid praht, mida ekspluateerida ning võõrastele ohvriks tuua.
Jääme tõepoolest lootma praegusele valitsusele, sest eelmine on maaelu niipalju laastanud!
vaikne naer8. august 2017, 07:59
Saad asjast omamoodi aru.Keskerakond ei tee ju midagi ilma reformierakonna nõusolekuta. Vaata kui räpakalt ja oskamatult viidi läbi haldusreform. Keegi ei hoolinud rahva arvamusest küünemusta võrragi. Ülbus, libekeelsus ja valed käivad iga päevaga üha rohkem valitsejate töömeetodite juurde.
Reformarite taga on veel Lääne rikkurid 8. august 2017, 12:37
Paar aastat võib Eesti elada EL rahadega veel võlgu. Siis on jokk, sest omapäi ja Vene turuta me enam toime ei tule.!
Haldusreformi tagajärgede pärast kannatame veel pikalt. Väljaspool Tallinna ei ole isegi infarktihaiget kuhugi ravile viia: https://innojairja.blogspot.com.ee/2017/08/kui-suda-haapsalus-seisma-jaab-siis-on.html
ole mureta8. august 2017, 07:15
Täna valitsust juhtiv keskerakond ei sulge ainsamatki kooli ega apteeki. See erakond hoolib ! Rahvas on sellest aru saanud ja hakanud maapiirkondadesse tagasi valguma , küladesse ehitatakse, ehitatakse ja muudkui ehitatakse aina juurde. Vot nii teenib rahvast Keskerakond.