Foto: Heigo Teder (Ugala)
Teater
11. august 2017, 12:33

GALERII | PALJU ÕNNE: Ugala teatripere õnnitles Luule Komissarovit ühissuplusega (18)

Ugala teatri kauaaegne näitleja, palavalt armastatud Luule Komissarov tähistas täna oma 75. sünnipäeva, mis algas tema jaoks üllatusega.

Kui tavaliselt käib Luule igal hommikul Paala järves üksi ujumas, liitus temaga sünnipäeva puhul pea terve Ugala teatripere.

Päev ise aga kujuneb näitlejannale töiseks, sest sünnipäeva tähistatakse Vargamäel Ugala suvelavastusega „Kõrboja perenaine", milles Luulel on kanda Kõrboja vanaperenaise Madli vastutusrikas roll.

Luule liitus 1996. aastal Ugala trupiga ning on jäänud Ugalale ja Viljandile truuks siiani.

Hoolimata kõrgest vanusest on Komissarov endiselt Ugala näitetrupi üks hõivatumaid näitlejaid, mängides ligi sadakond etendust aastas. Endiselt kõrgvormis näitlejannat võib lisaks suvelavastusele näha Ugala lavastustes „Vanaema ja Issand Jumal", „Lovesong", „Mäng on alanud" ja „Erakordselt heatahtlik mees". Novembris jõuab Ugalas lavale Tennessee Williamsi „Orpheus allilmas", kus Luulel seisab ees õde Porteri roll.

Täna on sünnipäev ka Luule Komissarovi kolleegil Väino Arenil, kellega koos nad mängivad vanapaari Lainet ja Kristjanit teleseriaalis Õnne 13.