Mitmike kokkutulek 2017Foto: Tiina Kõrtsini
Lapsed
12. august 2017, 19:22

GALERII | Mitmikud pidasid taas kokkutulekut - leia end fotolt! (8)

Täna, 12. augustil oli Tallinna loomaaias liikvel erakordselt palju suuri mitmike vankreid - toimus kuues üle-Eestiline mitmike kokkutulek. Kohale saabus rekordarv peresid, kus kasvamas kaksikud, kolmikud ja nende õed-vennad.

Kas sa käisid perega loomaaias mitmike kokkutulekul? Vaata, kas leiad end fotodelt!

„Kohale tuli peresid üle 200, mis on senini suurim mitmike kogunemine Eestis. Rebasemäe piknikuplatsil tehtud ühispilti vaadates on meil väga hea meel näha, kui paljudele peredele kokkutulek oluline on,“ kommenteeris korraldustiimi liige Kadri Talva-Ots. „Täname kõiki peresid osalemast ning kõiki meie vabatahtlikke ja toetajaid suure panuse eest.“

Kokkutulekule saabuti juba aegsasti ja leiti kohe ka palju põnevat. Maadlusklubi Korrus3 matt ei jäänud hetkekski tühjaks, sest tublisid lapsi leidus palju. Soojenduseks tehti lastejoogat ning peale seda ammutati teadmisi Eesti Lastevanemate Liidu, Mürgistusteabekeskuse ja Suukooli koolitustel.

„Sel aastal ootas kokkutulekul osalejaid ees ka beebiala, mis leidis väikelastega perede seas suurt heakskiitu. Kui pisikesed said süüa ja ennast värskendada, siis suuremad lapsed osalesid samal ajal erinevates töötubades,“ tutvustas toimunut korraldustiimi liige Mirjam Treiel.

Traditsioonilisel suurel ühispiknikul katsid osalejad uhke laua ning peale suure ühispildi tegemise järgselt maiustasid kuuma suveilma nautivad lapsed jäätisega. Tänu toredatele toetajate fortuunale ootas igat peret ees ka lisaüllatus.

Kokkutulekut hoidis sellel aastal ka ilmataat, kes päästis piksenooled valla alles peale ürituse lõppemist.

Mitmike kokkutulek sündis kuus aastat tagasi Facebooki grupis Mitmikud, kus praeguseks liikmeid üle 1200. Kokkutulekut korraldavad kolm naist, kelle peredes kasvavad keskmisele mitmikeperele kohaselt kaksikud ja nende õed-vennad.

Rohkem infot kokkutuleku kohta leiab www.eestimitmikud.ee