Treenimine

Eda-Ines Etti: heaks toonuseks on vaja rohkem liigutada (5)

LISA KOMMENTAAR

treener6. september 2017, 16:13
selle naise põhitrenn on liikumine ühe rikka mehe juurest teise juurde. Muresid ei ole, lapsi ei ole, ainult lust ja lillepidu kuni järgmise mehe vahetamiseni, siis algab jälle uuesti kõik. Kui tema küljest ära korjata kunstküüned, juuksed, ripsmed ja maha võtta meik, kas siis ka veel midagi vaadata oleks.
6. september 2017, 17:55
MIDA ma just lugesin? Miks talt peaks juuksed ja ripsed 'ära võtma, kui need on tal endal ilusad. Miks peaks kerge meigi maha võtma, mis toob tema loomulikku ilu vaid esile? Meigiga ei saa ühtegi KOLLi ilusamaks muuta. Kes on ilma meigita kole, seda ei tee ka meik ilusaks. Sa vaata parem endale otsa - kus kohast tuleb selline kohutav kadedus ja sisemine õnnetu olek ilusate ja säravate naiste vastu ?? Selleasemel et siin oma viha välja pritsida, hakka liigutama ja tee midagi enda ilu jaoks, kui seda sul üldse ongi.
6. september 2017, 18:20
ju sa oled samasugune "hõbehäälne iludus" kõverate jalgade ja iniseva häälega meigitud vananev tibi, ega sa muidu ei räuskaks siin. Edu teile mõlematele. Mina ei reklaami ennast ja olen loomulik, kas kole või ilus, see pole sinu asi, aga ma ei tee teistele ettekirjutusi, kuidas keegi peaks oma elu elama. Hoidku oma tarkused enda teada, siis oleks temast lugupidamine ka hoopis teine, kui seda üldse oleks.
ohh taevas,7. september 2017, 11:36
kui kibestuunud toi sa oled.
Eelkirjutaja ütles kõik õigesti. Saada elus miskit kord, no kasvõi ise enda jaoks, siis ei pea luubiga teiste vigu otsima. Paljud mehed ei kasvata lapsi, ei käi tööl ja isegi ei laula teiste rõõmuks, aga siis on millegipärast kõik sapipritsid ülirahul ja õnnelikud. Ainus asi mis segab, et teised teevad teised saavad, aga mõtetute luuseritega ei jaga.
Hmm7. september 2017, 12:54
Vaevalt et ta ise avaldas soovi Õhtulehes oma "tarkusi" avaldada. Süüdista ajakirjanikke, mitte küsitletavaid.