Toiduuudised

Kuus müüti suhkru kohta, mida uskuda ei maksa (7)

LISA KOMMENTAAR

Naki13. september 2017, 07:31
Jätke see suhkur ja muud toiduained rahule.Inimene on loodud kõike sööjaks.Kas keegi topib talle vägisi midagi sisse? Kui inimene ei oska või ei taha ise piiri pidada ,siis süüdistagu ainult ise ennast ja minu arvates peaks väga suurt tähele panu pöörama hoopis keemilisel teel saadud ainetele.
12. september 2017, 23:25
Küsimus on kogustes. Need kogused suhkrusisaldusega tooteid, mis kaupluses vastu vaatavad ja mida on pea võimatu vältida, kuna suhkrut lisatakse ka näiteks liharoogade praetükkidele, ehk sealiha siirupiga, need päris kindlasti rikuvad normaalse seedimise. Küsimus on ka toiduvalmistamise retseptides. Eesti tootja ei oska ega taha suhkruvaba toodet teha. Kõiksugu marinaadid on ilmekas näide. Ainult mägede pojad oskavad ilma äädika ja suhkruta õigeid marinaade teha. Eesti köök on pekkis.
Loe hoolega!13. september 2017, 07:05
Igal organismil on võime vastu võtta või keelduda ülesöömist. Sa ei pea reklaami ori olema. Igasuguste promode ja reklaamidega ei maksa õhinal kaasa minna. On ütlus: "Minu asi on pakkuda, sinu asi on keelduda". Iga inimene võiks mõtlemiseks oma ajusid kasutada.
Jah12. september 2017, 18:59
Ikka on nii, et enne maksa, siis tangi...
Mida sa, moderaator, 12. september 2017, 17:54
modereerid? Võiksid ka arvuti tagant püsti tõusta ja veidi liigutama hakata! saad teada kui kasulik on kõike süüa.
Tuleks see vana aeg tagasi,12. september 2017, 17:52
kus söödi kõike, mida organism vajas ja ette oskas öelda. Siis tehti ka füüsilist tööd, mis selle energia ära tarvitas. Nüüd aga igasugused "spetsialistid" ja "teadlased", kes ise ei saa arvuti tagant päevade viisi eemale, süüdistavad toiduaineid. Paar päeva tagasi tuli või kasulikkus ilmsiks, nüüd siis suhkur. Vanasti pidi hädaga isegi sealiha ja kanamune sööma, IRV!
Sellist...13. september 2017, 09:24
... aega pole vähemalt meie rahval kunagi olnud. Söödi seda, mis oli, ja valik oli ikka oluliselt kitsam praegusest. Sealiha ja kanamune said syya ainult kõige jõukamad ja nende hulgas polnud "soliidne kõhukus" ka kuigi harv. Mingisugust organismi kuulamist pole meie esivanemad endale kyll lubada sanud.